Biletul zilei

Biletul Zilei din fotbal - 14-05-2024

Avem patru evenimente mari și late care se dispută astăzi, marți, 14 mai 2024 în cadrul campionatelor de top 5 din Europa, iar toate aceste dueluri le-am selectat și plasat pe Biletul Zilei din fotbal - 14-05-2024.


Suntem pe final de sezon competițional, dar lucrul acesta nu-i împiedică pe mai marii Europei să joace fotbal. Patru meciuri se dispută astăzi, marți, 14 mai 2024 în La Liga și Premier League. Real Madrid este și ea implicată, Manchester City la fel.

Superbet
Superbet

Tottenham - Manchester City

Ambele marchează


Superbet

Osasuna - Mallorca

Sub 2,5 goluri


Superbet

Real Madrid - Alaves

Peste 2,5 goluri


Superbet

Girona - Villarreal

Girona câștigă oricare dintre reprize


Superbet

Biletul Zilei din fotbal

Pronosticuri 14-05-2024

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
  • Manchester City are restanță cu Tottenham, iar victoria este crucială în economia clasamentului și poate fi decisivă pentru obținerea unui nou titlu. Are 86 de puncte, unul mai puțin decât Arsenal și un meci mai puține.
  • Real Madrid este campioana Spaniei, dar asta nu înseamnă că se dă la o parte s-o bată Alaves și sub privirile propriilor suporteri. Probabil să primească gol, dar cu siguranță va juca la victorie, așa cum o face meci de meci.
  • Pentru submarinul galben ar fi asaltul final spre cupele europene, însă Girona trage cu dinții de podiumul La Liga, iar revenirea acasă constituie un imens avantaj. Are 44 puncte obținute acasă dintr-un total de maxim 51.
  • În cazul Mallorcăi și al Osasunei, orice punct pentru Palma de Mallorca este foarte bun, dar asta nu înseamnă că va ieși să joace ofensiv. Marchează puțin, nici nu primește foarte multe goluri.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri