Biletul zilei

Biletul Zilei din Bundesliga - 27-28 aprilie 2024

Începe din nou balul în Bundesliga, doar că de această dată se joacă meciurile rundei cu numărul 31, unde RB Leipzig - Dortmund este capul de afiș și duelul care nu lipsește de pe biletul zilei din Bundesliga - 27-28 aprilie 2024.


RB Leipzig și Dortmund este un meci cât un titlu dacă ne raportăm la faptul că sunt echipele clasate pe locurile 4 și 5, despărțite de două puncte. Un eventual succes al gazdelor le-ar face să se distanțeze la cinci puncte de rivala lor pentru ultimul loc care asigură prezența în ediția viitoare a grupelor Champions League. Cu siguranță Dortmund nu o să stea cu mâinile în sân și să spere la o calificare în finala UCL pentru a-și asigura locul la nivel înalt și pentru sezonul următor. Ea este calificată în semifinalele UCL, urmează să joace împotriva PSG-ului.

Unibet
Unibet

RB Leipzig - Borussia Dortmund

Peste 2,5 goluri


Unibet

Leverkusen - Stuttgart

Peste 2.5 goluri


Unibet

Borussia Monchengladbach - Union Berlin

Ambele marchează


Unibet

Mainz - FC Koln

Ambele marchează


Unibet

Biletul Zilei din Bundesliga

Pronosticuri - 27-28 aprilie 2024

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Mainz - FC Koln este unul dintre duelurile pe care am mizat și am ales să fac lucrul acesta deoarece sunt ambele rivale în cursa pentru evitarea retrogradării. Koln nu are ce pierde și doar victoria îi permite să mai spere la menținerea în Bundesliga, în timp ce FSV traversează o perioadă bună, țintește a șasea partidă la rând în care nu pierde.

Campioana Leverkusen nu cred că dă înapoi. Xabi Alonso este un antrenor care își dorește campionatul cu 0 în dreptul înfrângerilor, dar oare VFB Stuttgart va sta cu mâinile în sân? Eu nu cred, motiv pentru care s-ar putea să vedem minimum trei reușite, așa cum s-a întâmplat și când s-au duelat în sferturile Cuper Germaniei.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri