Biletul zilei

Biletul zilei de Weekend din La Liga - 20-21 aprilie 2024

Rămâne o luptă interesantă în ceea ce înseamnă ierarhia finală a La Liga 2023-24, ceea ce face ca fiecare partidă să fie de urmărit. Patru evenimente alcătuiesc Biletul de Weekend din La Liga – 20-21 aprilie 2024.


Valencia și Betis au reușit să câștige la limită meciul din runda anterioară, dar trag cu dinții să prindă un loc de cupă europeană. Faptul că sunt vecine de clasament și nu marchează mult, probabil că anunță un meci echilibrat și lipsit de spectacol.

Superbet
Superbet

Valencia - Betis

Sub 2,5 goluri


Superbet

Girona - Caziz

Victorie GIrona


Superbet

Alaves - Atletico Madrid

DNB Atletico Madrid


Superbet

Real Madrid - Barcelona

Ambele marchează


Superbet

Biletul de Weekend din La Liga

Pronosticuri 20-21 aprilie 2024

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
  • Pentru GIrona este un meci ușor. Primește vizita uneia dintre echipele care se luptă pentru menținerea la nivel de primă ligă. Oaspeții marchează puțin, au cel mai timid compartiment ofensiv din La Liga.
  • Alaves speră să se salveze de la retrogradare și are o șansă bună, dar Atletico are nevoie de succes pentru a se menține la minimum trei puncte de locul 5 și astfel să-și conserve locul care duce direct în ediția viitoare a grupelor Champions League.
  • Real Madrid și Barcelona au trecut prin stări diferite în urmă cu doar câteva zile. Dacă Real s-a impus pe Etihad Stadium și a mers în semifinalele UCL, Barcelona a pierdut acasă, 1-4 cu PSG și a părăsit competiția. La Liga este altceva, oaspeții au ocazia să reducă din handicapul de opt puncte și atunci putem asista la goluri.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri