Biletul zilei

Biletul Zilei de astazi - Marti 02-04-2024

Marti se joacă fotbal, baschet, tenis, hochei, deci cu alte cuvinte avem pe ce paria. În timp ce colegii mei au pregătit pentru tine cele mai bune ponturi din fotbal și celelalte sporturi, vin și eu cu Biletul Zilei de astăzi - Marți 02-04-2024 care este alcătuit din cinci meciuri.


Fotbalul este la putere și chiar avem meciuri interesante atât din competițiile interne, cât și din cele externe. Se joacă la cel mai înalt nivel, adică în Premier League, de unde am ales și eu două dintre evenimente. Primul se joacă la Newcastle, unde „coțonfele” sunt pregătite să-i aplice a patra înfrângere consecutivă lui Everton în care formația din Liverpool primește cel puțin două goluri. În celălalt meci am ales să merg pe goluri, deoarece West Ham și Spurs marchează des, dar și greșesc în defensivă, ceea ce a adus goluri ale adversarilor în patru din ultimele cinci dueluri.

Biletul Zilei de astazi - Marti 02-04-2024

Superbet
Superbet

West Ham United - Tottenham

Ambele marchează


Superbet

Newcastle - Everton

DNB Newcastle


Superbet

Sparta Praga - Trinec

DNB Sparta Praga


Superbet

Galan D. E. - Paire

Victorie Galan D. E.


Superbet

Bjerringbro/Silkeborg - Dinamo

X2


Superbet

Biletul Zilei de astăzi - Marți 2 aprilie 2024

Pronosticuri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
  • Dinamo București merge în Danemarca cu gândul să păstreze avantajul de trei goluri pe care l-a luat după victoria cu 37-34 din prima manșă a sferturilor de finală ale European League 2023/24 la handbal masculin.
  • Am mizat și pe faptul că Benoit Paire va pierde în disputa cu jucătorul Daniel Elahi Galan. Columbianul poate că n-a impresionat în precedentele două meciuri, dar are mai multe meciuri pe zgură în acest sezon, în timp ce francezul nu a mai jucat de aproape patru luni pe această suprafață.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri