Biletul zilei

Biletul Zilei 01.11.2023. oferit de către Claudiu Hood

Vă prezint o cotă 6.83, este alcătuită din patru propuneri unde golurile nu vor lipsi în opinia mea, pentru acest start de lună.


Varianta Zilei 1 Noiembrie formată din patru evenimente din Anglia

Unibet
Unibet

West Ham - Arsenal

Arsenal înscrie minim 2 goluri


Unibet

Bournemouth - Liverpool

Liverpool înscrie minim 2 goluri


Unibet

Chelsea - Blackburn

Gol în ambele reprize


Unibet

Manchester United - Newcastle

Ambele echipe marchează


Unibet

Biletul Zilei 01.11 oferit de Hood

Cotă totală

Unibet Sport

300 RON pariu fara risc + 200 rotiri gratuite

Pariază acum
  • West Ham - Arsenal - Arsenal vine după 4 meciuri unde au arătat foarte bine. 5-0 cu Sheffield United, 1-2 victorie la Sevilla, 2-2 la Chelsea și victoria cu Manchester City 1-0 din 8 Octombrie. Azi mă aștept să înscrie minim 2 goluri în meciul cu West Ham și nu ar fi o premieră, în urma ultimelor 6 întâlniri directe tunarii au reușit această performanță de a marca minim 2 goluri/eveniment.
  • Bournemouth - Liverpool - Liverpool cu o singură înfrângere suferită în urma ultimelor 15 meciuri disputate și cu 2 înfrângeri suferite doar în urma ultimelor 30 evenimente încheiate. S-au încurcat doar cu Tottenham 2-1 final înfrângere, în 30 Septembrie și un 3-4 înfrângere cu Bayern într-un amical din vară. Din Aprilie până în Octombrie acestea au fost singurele eșecuri. Azi cu Bournemouth mă aștept să înscrie 2 goluri minim, au reușit acest lucru în 13 meciuri în urma ultimelor 14 jocuri încheiate.
  • Chelsea - Blackburn - Chelsea vine după 2 noi pași greșiți și mă îndoiesc că în acest meci cu Blackburn vor arăta din nou rău pentru al 3 lea meci consecutiv după înfrângerea din campionat acasă cu Brentford 0-2, egalul cu Arsenal tot acasă (2-2). Urmează acest meci de cupă cu Blackburn unde mă aștept ca golurile să fie multiple, minim 1 în fiecare repriză și atenție nu ne interesează cine înscrie! Cota la victorie Chelsea a scăzut până la 1.20 dar nu vom merge pe un solist.
  • Man.United - Newcastle - Aștept cu maxim interes acest eveniment, unde ambele cluburi au șansa să înscrie cel puțin 1 gol în meci. Manchester United fără egal înregistrat în urma ultimelor 14 meciuri disputate, aceștia ori se impun, ori pierd de fel, nu împart puncte cu nimeni. În ultimele 30 meciuri disputate de către Manchester United în 1 singur meci s-a înregistrat egalul și acela într-un amical. Rar poți observa o astfel de serie fără egaluri, ca detaliu suplimentar. Pontul pentru acest meci este Ambele echipe marchează și nu ne interesează cine se impune! Newcastle cu o singură înfrângere suferită în urma ultimelor 10 evenimente încheiate, acel 0-1 cu Dortmund din Champions League pe care nu îl vom uita curând!
  • Patru evenimente care ne pot aduce un nou succes înregistrat și să începem luna Noiembrie cu dreptul! Respect și Sănătate! Zilnic din 2006 alături de voi!

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Top case de pariuri