Biletul zilei

Biletul de Weekend din Serie A - 20-21 aprilie 2024

Bineînțeles că nu putem rata Serie A atunci când vorbim de pariuri fotbal și este weekend. Avem Biletul de Weekend din Serie A format din patru evenimente, inclusiv meciul vedetă al rundei 31, AC Milan - Inter.


AC Milan și Inter se vor duela mai mult pentru palmares, deoarece Inter este campioana Serie A, are 83 de puncte, 14 mai multe decât cea pe care o va înfrunta în această rundă. Cu alte cuvinte, o victorie a oaspeților le aduce matematic titlul și atunci lupta va fi și mai mare.

Unibet
Unibet

Sassuolo - Lecce

DNB Sassuolo


Unibet

Empoli - Napoli

Victorie Napoli


Unibet

AS Roma - Bologna

ambele marchează


Unibet

AC Milan - Inter

Peste 2,5 goluri


Unibet

Biletul de Weekend din Serie A

Pronosticuri 20-21 apriilie 2024

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
  • Bologna vine pe terenul Romei să-i pună gând rău, însă ambele au nevoie de puncte în drumul spre a obține o clasare cât mai bună la finalul sezonului și ținând cont de forma lor, șansele să vedem goluri cresc.
  • Napoli este abia pe 8, iar cu o victorie ar putea să urce în clasament. Fiecare punct acumulat de ea în actualul sezon este foarte important. Empoli trage cu dinții să se salveze de la retrogradare, dar în fața echipelor cu pretenții mereu s-a încurcat. În ultimele cinci jocuri s-a duelat și cu Milan, cât și Inter, de fiecare dată a pierdut fără să înscrie.
  • Penultima în clasament, Sassuolo acasă parcă a arătat altceva în ultimele runde și cum are în fața ei o echipă modestă din toate punctele de vedere, cel mai probabil va reuși să se impună din nou. A reușit să stea neînvinsă în meciurile directe cu Lecce în care a fost gazdă.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri