Biletul zilei

Biletul de weekend din Premier League – 20-21 aprilie 2024

Premier League este unul dintre cele mai interesante campionate din lume, iar atunci când au loc meciurile etapei cu numărul 34 nu poți rata ocazia de a plasa biletul de weekend. Exact asta am făcut și eu, incluzând patru meciuri pe acest bilet.


Am ales să mă orientez spre meciuri unde sunt implicate echipe cu pretenții pentru că în Anglia este o luptă strânsă și la titlu, cât și pentru ultimele locuri care duc în ediția 2024-25 a cupelor europene. Astfel, dacă vei plasa biletul de weekend din Premier League pe care ți-l propun, află că Arsenal, Liverpool, Aston Villa și West Ham United se regăsesc acolo.

Betano
Betano

Wolves - Arsenal

Victorie Arsenal


Betano

Aston Villa - Bournemouth

Aston Villa câștigă oricare dintre reprize


Betano

Crystal Palace - West Ham United

Ambele marchează sau peste 2,5 goluri


Betano

Fulham - Liverpool

Liverpool înscrie peste 1,5 goluri


Betano

Biletul zilei de weekend din Premier League

Pronosticuri 20-21 aprilie 2024

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum
  • Arsenal a suferit a cincea înfrângere în cel mai recent duel și astfel a căzut pe locul 2, lăsându-i lui Manchester City loc să revină pe prima poziție. Este o diferență de două puncte, ceea ce o ambiționează și mai mult pe Arsenal să obțină succesul.
  • Aston Villa trage cu dinții să se mențină pe locul 4, iar un succes îi asigură rămânerea pe ultimul loc din Big Four, ceea ce ar fi de vis. Are acum trei puncte peste locul 5, dar și un meci mai mult. Bournemouth și-a salvat sezonul, rămâne în Premier League și nu mai are motive pentru care să încurce echipele de la vârf.
  • West Ham a fost recent eliminată din cupele europene, dar asta nu înseamnă că n-ar putea juca acolo din nou. Trebuie doar să se mențină pe locurile 6-7, iar pentru asta are nevoie de o victorie în fața echipei care în runda anterioară a învins Liverpool. Nu o să fie un meci ușor, dar cu siguranță va fi unul disputat și golurile nu vor lipsi.
  • În urma rezultatelor mai slabe, Liverpool a părăsit Europa League, dar rămâne angrenată în lupta pentru câștigarea campionatului. Are meci acum cu Fulham, cea mai bună marcatoare din a doua jumătate a clasamentului. Acesta este motivul pentru care am pariat pe minimum două goluri înscrise de oaspeți, cred că Fulham va înscrie și ea.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri