Biletul zilei

Biletul de weekend din Ligue 1 - 20-21 aprilie 2024

În Ligue 1 se vor disputa meciuri ale rundei cu numărul 30. Este sezonul în care se vor juca 34 de etape, deoarece numărul echipelor s-a redus la 18, ceea ce face sezonul mai interactiv. Printre duelurile propuse am alcătuit Biletul de weekend din Ligue 1 cu patru evenimente.


Situația este clară la vârf, PSG o să câștige din nou titlul, dar tot va fi interesant de urmărit cum se comportă în derby-ul cu Lyon la doar câteva zile de la duelul prin care a învins-o pe Barcelona și s-a calificat în semifinalele Champions League. Lille are din nou un meci greu, Monaco la fel, iar OM vrea să arate că merită mai mult decât un loc 9 pe care se află în prezent și amenință locul de Conference League.

Superbet
Superbet

Lille - Strasbourg

Pauză sau final Lille


Superbet

Brest - Monaco

X2


Superbet

Toulouse - Marseille

X2


Superbet

PSG - Lyon

Peste 2,5 goluri


Superbet

Biletul de weekend din Ligue 1

Pronosticuri 20-21 aprilie 2024

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
  • Lille este este pe locul 4 în Ligue 1, la 3 puncte de locul care duce direct în grupele Champions League, ceea ce înseamnă că o victorie o menține în lupta pentru podium.
  • Brest și Monaco sunt pe locurile 2 și 3, dar parcă gazdele au terminat combustibilul, doar în ultimele două meciuri au primit șapte goluri, iar în patru din ultimele cinci dueluri au înscris adversarii.
  • OM este pe 9, la 4 puncte de locul 6 și are un meci mai puțin. O nouă victorie în compania celor de la Toulouse îi poate duce măcar un loc ai sus.
  • Lyon este calificată în finala Cupei Franței, acolo unde va juca tot cu PSG. Formația oaspete a început să joace bine. A marcat peste 2,5 goluri în patru din ultimele cinci meciuri și pare pregătită și în formă maximă să lase impresie bună la Paris.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri