Biletul zilei

Biletul de Weekend din Bundesliga - 20-21 aprilie 2024

Etapa și derby-ul în Bundesliga, acolo unde Dortmund - Leverkusen ține capul de afiș al etapei cu numărul 30. Acesta este unul din cele patru meciuri pe care le-am plasat pe biletul de weekend din Bundesliga.


Miza importantă este pentru Dortmund, echipă care joacă acasă la doar câteva zile de la calificarea în semifinalele Champions League. Este acum pe 5 și nu stă doar la mâna ei pentru a încheia sezonul între primele patru.

Betano
Betano

Heidenheim - RB Leipzig

Victorie Leipzig


Betano

Bremen - Stuttgart

Victorie Stuttgart


Betano

Dortmund - Leverkusen

Peste 2,5 goluri


Betano

Freiburg - Mainz

1X


Betano

Biletul de Weekend din Bundesliga

Pronosticuri 20-21 aprilie 2024

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum
  • Stuttgart este a 3-a, dar va merge la Bremen cu gândul doar la victorie. Mai mult, echipa gazdă a pierdut patru din precedentele cinci confruntări, iar în aceste jocuri a primit minimum două goluri atât de la echipe de top, cât și de a adversari modești.
  • Freiburg joacă acasă și ar putea fi ultimul tren dacă mai vrea să atace cupele europene. Nu spune nimeni că nu are un adversar incomod, dar dacă te încurci și de Mainz, atunci meriți să termini în afara primelor șapte. FSV în deplsare abia dacă a stâns 7 puncte din 42 maxim posibile.
  • RB Leipzig are meci cu Heidenheim și o victorie o menține încă o rundă pe locul 4, ultimul are asigură participarea în grupele ediției viitoare a grupelor Champions League.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri