Biletul zilei

Bilet pariuri EURO 2024 – Grupa C

Grupa C EURO 2024 este la fel de interesantă ca fiecare grupă în parte, având în vedere că Anglia, Danemarca, Serbia și Slovenia se vor întrece pentru șefia grupei. Favoritele încep cu meciuri relativ mai ușoare, ambele meciuri le-am ales pentru bilet Euro 2024 – Grupa C.

Euro 2024 Betting Offers on England to Win - Freebets.com

Dacă consultăm oferta caselor de pariuri, Anglia este favorită pe hârtie, iar după cum a pus problema de-a lungul campaniei merită acest statut. Va juca împotriva Serbiei, o națională cu jucători în campionatele de top, dar chiar și așa, naționala britanică tot primește mai multă încredere din partea specialiștilor.

Bilet pariuri EURO 2024 – Grupa C

Unibet
Unibet

Slovenia - Danemarca

Danemarca câștigă o repriză


Unibet

Serbia - Anglia

Victorie Anglia


Unibet

Danemarca - Anglia

Victorie Anglia


Unibet

Slovenia - Serbia

Peste 1,5 goluri


Unibet

Bilet pariuri Euro 2024 - Grupa C

Pronosticuri 31-05-2024

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
  • În celălalt duel, Danemarca vrea să rămână neînvinsă în decursul confruntărilor directe cu Slovenia. Ele au fost colege și în campania de calificare, unde ambele au avut 22 de puncte, însă danezii au reușit să obțină patru puncte.
  • Danemarca - Anglia este un duel interesant unde danezii ar putea să încerce un egal. Este greu să o poată încurca pe Anglia, o națională care de cele mai multe ori pune stăpânire pe joc și are jucători în față care pot face diferența.
  • Slovenia și Serbia știu cât este de importantă victoria în meciul acesta și nu cred că vor sta cu mâinile în sân, ci vor risca victoria care ar putea echivala cu o calificare în optimi direct de pe locul 3.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri