Biletul zilei

Bilet pariuri EURO 2024 – Grupa A

Ne apropiem de debutul EURO 2024, echipele au ținut să anunțe loturile preliminare și în mare îmi pot da seama de echipele pe care selecționerii urmează să le folosească. Am ales ca pentru Bilet EURO 2024 – Grupa A să merg pe mâna favoritelor, deoarece cred că două echipe vor merge la pas în optimi.


Germania are un lot bun, echipele lor au făcut senzație în Europa, unde au jucat finala de Champions League și Europa League și cel puțin împotriva Scoției, în runda inaugurală. Scoția a tot fost o bună încasatoare în ultimele meciuri directe pe care le-a susținut în fața Germaniei.

Bilet pariuri EURO 2024 - Grupa B

Unibet
Unibet

Germania - Scoția

Germania înscrie peste 1,5 goluri


Unibet

Ungaria - Elveția

X2


Unibet

Germania - Ungaria

Peste 2,5 goluri


Unibet

Scoția - Elveția

X2


Unibet

Bilet pariuri Euro 2024 - Grupa A

Pronosticuri - 31-05-2024

  • Ungaria și Elveția vor lupta până la capăt pentru că trei puncte obținute vor asigura locul al doilea. Maghiarii sunt cu moralul ridicat după obținerea calificării, dar Elveția s-a dovedit o echipă bună în defensivă și poate obține cel puțin un punct.
  • Germania și Ungaria sunt două echipe total diferite, dar mizând pe faptul că Ungaria nu va câștiga în prima rundă, aleg să mizez pe un joc mai riscant din dorința de a obține victoria și atunci probabil ofensiva Germaniei o va taxa.
  • Scoția cu Elveția va fi din nou un duel interesant, unde defensiva mă aștept să fie cheia succesului. Din nou, acest capitol mi se pare că este dominat de elvețieni și Scoției îi va fi aproape imposibil să câștige.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri