Biletul zilei

Bayern vs Lazio - Liga Campionilor - 3 idei de pariuri pentru Biletul Zilei

Bayern și Lazio se vor duela în cadrul manșei secunde a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, iar formația bavareză trebuie să revină de la 0-1. Oferta caselor de pariuri este impresionantă, motiv pentru care îți propun 3 idei de pariuri pentru Biletul Zilei.


Marți este o zi specială pentru fanii fotbalului mare, au loc primele manșe retur ale optimilor de finală din Champions League, Bayern vs Lazio fiind una dintre ele. Campioana Germaniei are nevoie de un joc mult mai bun decât pe Stadio Olimpico, deoarece este nevoită să revină de la 0-1. Are tot ce îi trebuie să câștige la pas, cifrele înregistrate de-a lungul sezonului și rezultatele din trecutul apropiat ne-au ghidat către 3 idei de pariuri pentru Biletul Zilei.

Bayern vs Lazio 3 idei de pariuri pentru Biletul Zilei

Superbet
Superbet

Bayern vs Lazio

Ambele echipe au peste 0.5 cartonașe galbene și peste 1,5 cornere


Superbet

Bayern vs Lazio

Bayern înscrie peste 2.5 goluri


Superbet

Bayern vs Lazio

Cartonaș roșu Lazio


Superbet

Bayern vs Lazio

Pronosticuri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
  • 1) Bayern cu siguranța va pune stăpânire pe joc, dar până la urma miza jocului va aduce clinciuri și acțiuni poate peste limita acceptată de arbitrul sloven Slavko Vincic și atunci minimum un cartonaș de fiecare și cel puțin câte 2 cornere nu sunt deloc cifre greu de realizat.
  • 2) O avea Bayern o singură victorie în ultimele cinci meciuri, dar evoluția ei în plan ofensiv rămâne bună, în special pe terenul propriu. Totuși, doar în campionat a marcat 65 de goluri, 39 dintre ele venite pe terenul propriu, ceea ce înseamnă o medie de peste trei goluri per meci.
  • 3) Lazio nu prea știe multe, iar meciul cu AC Milan din runda anterioară a campionatului a demonstrat lucrul acesta. Trei roșii au primit lazialii în eșecul cu 0-1 de pe terenul propriu. Acum miza este foarte mare, ceea ce va pune presiune pe italieni. Fie vor trage de timp pe final dacă este cazul să păstreze avantajul de un gol, fie vor alerga să obțină calificarea. Paradoxal, dar eu consider că presiunea este pe italieni, nu pe bavarezi, deși cei din urmă trebuie să revină pe tabelă.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri