Biletul saptamanal

Biletul de weekend din fotbal 28.10.2023 de la Hood

Juventus-Verona deschide biletul de weekend sâmbătă seara, fiind singurul pont al zilei 28 Octombrie în privința acestui bilet propus.


Unibet
Unibet

Juventus - Verona

Juventus înscrie minim 2 goluri


Unibet

Brest - PSG

PSG înscrie minim 2 goluri


Unibet

Aston Villa - Luton

Aston Villa înscrie minim 2 goluri


Unibet

Frankfurt - Dortmund

Ambele echipe marchează


Unibet

Leverkusen - Freiburg

Leverkusen înscrie minim 2 goluri


Unibet

Atletico Madrid - Alaves

Atletico Madrid înscrie minim 2 goluri


Unibet

Biletul de weekend 28 Octombrie

Cotă totală

Unibet Sport

300 RON pariu fara risc + 200 rotiri gratuite

Pariază acum
  • BILETUL DE WEEKEND este alcătuit din șase evenimente, un meci are start în această seară și cinci au loc duminică.
  • Juventus-Verona - Juventus înscrie minim 2 goluri în meci. Juventus primește vizita celor de la Verona, o luptă interesantă se dă în această etapă pentru ocuparea fotoliului de lider. Inter ocupă locul 1 cu 22 puncte, AC Milan locul secund cu 21 puncte și Juventus ocupă locul 3 cu 20 puncte, Napoli fiind ocupanta locului 4, cu 17 puncte obținute. Bătrâna doamnă ca să rămână în acea postură de candidată serioasă la câștigarea campionatului are nevoie de cele 3 puncte puse în joc și ca acest lucru să se întâmple trebuie să înscrie minim 2 goluri azi. Verona fără victorie în urma ultimelor 7 meciuri disputate și cu doar 2 victorii obținute în ultimele 10 deplasări.
  • Brest-PSG - PSG marchează minim 2 goluri în meci. PSG în urma primelor 9 runde încheiate deja au înregistrat patru pași greșiți și mă îndoiesc că o să se încurce în această deplasare. Golaverajul de 20-7 este unul însă de aplaudat și poate fi mărit în urma acestui eveniment. PSG vine după un 3-0 cu AC Milan, 3-0 cu Strasbourg și un 1-3 la Rennes, trei victorii înregistrate consecutiv unde au marcat câte trei goluri, să repete acest scenariu frumos și cu Brest, de ce nu!
  • Aston Villa-Luton - Aston Villa marchează minim 2 goluri în meci. Aston Villa este una din surprizele frumoase ale noului sezon european. Villa cea mai ofensivă echipă din Premier League în urma primelor 9 etape, nu te așteptai poate la startul acestui sezon! Aston Villa vine după o victorie 1-4 la AZ Alkmaar și după un 4-1 în Premier League cu West Ham, 8 goluri marcate, 2 victorii și câte marchează oare cu nou promovata Luton?!
  • Frankfurt-Dortmund - Ambele echipe marchează. Frankfurt ocupă locul 7, Dortmund ocupă locul 4 și ambele vor toate cele 3 puncte puse în joc. Nu se vor menaja și mă aștept ca acest potențial GG să fie bifat cu ușurință. Dortmund însă se află la 3 puncte de fotoliul de lider Bayern, Bayern care ajunge la 34 goluri marcate în 9 etape. Ambele vin după 2 victorii, Frankfurt 6-0 victorie cu HJK, 1-3 la Hoffenheim, 9 goluri marcate în 2 meciuri și vor să înscrie cel puțin 1 gol și cu Dortmund. Echipa oaspete deși se află într-o situație mai bună în clasament, vine după 2 victorii înregistrate prin același scor 1-0, la Newcastle surprinzător și acasă cu Bremen. 22 goluri s-au marcat în urma ultimelor 5 întâlniri directe.
  • Leverkusen-Freiburg - Leverkusen înscrie minim 2 goluri în meci. Toată lumea vorbește despre echipa lui Leverkusen, cât de bine au început sezonul și ce serie frumoasă au în Bundesliga și în cadrul cupelor europene. Leverkusen ocupă locul 2, cu 7 victorii, 1 egal și fără înfrângere suferită, au 22 puncte obținute și sunt în spatele celor de la Bayern Munchen, la doar 1 punct, cu un meci mai puțin disputat. Șansele sunt de partea lor ca duminică seara să recucerească fotoliul de lider. Leverkusen cu o medie de 3 goluri marcate/eveniment.
  • Atletico Madrid-Alaves - Atletico Madrid înscrie minim 2 goluri în meci. Atletico Madrid este o altă echipă pe care o stimez în acest debut de campionat, echipa gazdă se află la 6 puncte în spatele liderului Real Madrid. Au însă 2 meciuri mai puțin disputate și șansele sunt de partea lor să ajungă liderul la zi în săptămânile următoare. Printr-o victorie ar face schimb de locuri cu Barcelona, catalanii coboară pe locul 4 dacă Atletico se impune cu Alaves. Să nu uităm totuși de Girona care împarte fotoliul de lider cu Real, având același număr de puncte (28). Lupta la retrogradare în acest sezon în opinia mea se dă între Almeria, Granada, Celta Vigo, Cadiz și Alaves, exact în această ordine. Atletico are șanse mari să ajungă la al 8 lea meci consecutiv cu 2 goluri marcate, o echipă ofensivă, atipică, dacă ne gândim la cum a arătat echipa lui Simeone în ultimul deceniu.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Claudiu Hood

claudiu.hood

Claudiu este cel mai cunoscut membru al echipei, fiind recrutat pe finalul anului 2016 și este unul dintre cei mai cunoscuți tipsteri din România, cu peste 60.000 de urmăritori pe contul său de Facebook. Hood oferă zilnic cel puțin 4 articole cu recomandări, chiar și când oferta e mai slabă el găsește ceva sugestii pentru pariori.


Top case de pariuri