Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Inregistrare Betano si cont - pas cu pas

Poate pentru unii procesul de inscriere la o casa de pariuri este simplu, insa trebuie sa ne gandim si la cei care au pariat doar in agentii stradale. Vom explica aici cum sa te inregistrezi la Betano pas cu pas cu multe detalii in asa fel incat sa fie clar pentru toata lumea.

Cum faci cont la Betano

In imaginile de mai jos vedeti cum arata un formular de la Betano pariuri online si ce trebuie sa completati, sunt practic datele personale care vor ramane in siguranta pe Betano. Avem de completat evident adresa de mail, numele complet, adresa, numar de telefon si CNP pe langa cateva date adiacente.

Pasul 1: Click pe butonul inregistrare de pe site-ul Betano

Pentru a incepe procesul de inregistrare DA CLICK AICI iar dupa ce ai ajuns pe site-ul Betano acceseaza butonul de inregistrare din dreapta sus.

Betano inregistrare

Pasul 2: Introdu adresa ta de mail

Pentru a incepe procesul de inregistrare trebuie sa introduci adresa ta de mail iar mai apoi sa dai click pe butonul verde „continua”.

Betano inregistrare

Pasul 3: Completeaza datele tale personale

Acesta este cel mai important pas, trebuie sa completezi numele, prenumele, adresa din buletin, CNP, data nasterii. In mai putin de 2 minute o sa termin cu aceasta sectiune, nu este nimic complicat.

Betano inregistrare

Pasul 4: Verifica indentitatea

Un alt moment important ce tine de inregistrare este verificara contului sau KYC, un proces solicitat de orice casa de pariuri online pentru verificarea varstei (minim 18). Intra in contul tau si cauta sectiunea „Incarcare documente” din meniul vertical din stanga.

Betano verificare cont

100% pana la 500 RON bonus
Pariază acum

Oamenii sunt interesati si de: