Bonus de bun venit la Betano


Despre Betano

Parte a operatorului Gambling Malta Limited, detinator al casei de pariuri Stoixman ce functioneaza de peste 4 ani in Grecia si Cipru, Betano castiga in Romania pe zi ce trece din ce in ce mai multi clienti. Acest lucru se datoreaza atat celor doua mutari strategice facute inaintea sezonului actual din Liga I cat si bonusului de bun-venit cu care isi intampina clientii noi.

Licentiata in Romania pe o perioada de 10 ani (2017-2027), Betano, a devenit in sezonul 2017-2018 sponsor oficial al Ligii I din Romania si, totodata, partener oficial al echipei de fotbal CS U Craiova.

Prin urmare, Betano a devenit singura casa de pariuri online, licentiata in Romania, care poate sa ofere clientilor sai streaming live video cu partidele din campionatul autohton.

Gratuit pentru clientii Betano, serviciul Stream Live, ofera transmisiuni in direct nu doar de la partidele de fotbal din campionatele Romaniei, Spaniei sau Germaniei ci si de la alte zeci de evenimente din baschet, tenis, hockey, etc.

Bonusul de bun-venit: 100% pana la 500 RON

Pentru a beneficia de bonusul de bun-venit este nevoie de inregistrarea unui cont personal. Daca intreg procedeul dureaza aproximativ 5 minute, verificarea identitatii (trebuie realizata, conform legislatiei in vigoare, in maxim 60 de zile de la data deschiderii contului) se face de regula in 24-48 de ore. Documentele solicitate de operatorii online in vederea verificarii identitatii sunt, in marea majoritate a cazurilor, cartea de identitate si o dovada a adresei (factura de utilitati sau extras de cont bancar). Acestea trebuie scanate sau fotografiate (rezolutie decenta) si trimise catre operatorul in cauza.

Bonusul de bun venit oferit de Betano (unul din principalele atu-uri ale caselor de pariuri online) este considerat de o mare parte din jucatori ca fiind unul dintre cele mai atractive bonusuri disponibile pe piata pariurilor sportive din Romania.

Acesta consta in acordarea unui bonus de 100% la prima depunere, pentru sume cuprinse intre 25 RON si 500 RON. Este bine, de obicei, cand te afli in fata unui prim depozit, sa beneficieizi de bonusul maxim care poate fi acordat (evident in cazul in care suma depusa nu iti creeaza vreun disconfort financiar). In sprijunul acestei idei vin parerile jucatorilor care au debolcat multe asemenea bonusuri de bun-venit, de-a lungul timpului, folosind strategii corecte si, cel mai important, nelasandu-se cuprinsi de febra pariurilor, asa cum se intampla in unele situatii.

Dupa cum spuneam, daca prima ta depunere la Betano este de 500 RON, vei juca cu dublul sumei depuse, adica 1000 RON.

Atentie! Depunerile efectuate utilizand portofelele electronice Skrill si Neteller nu sunt eligibile pentru bonusul de bun-venit.

DEBLOCAREA BONUSULUI

Cum lucrurile nu pot fi chiar atat de simple si frumoase, pentru a fi transformati in bani reali cei 1.000 RON trebuie, si in cazul lui Betano, rulati.

Perioada in care trebuie finalizat procesul de rulaj este de foarte mare – 90 de zile, iar pariurile care te ajuta la rulajul bonusului sunt doar cele plasate la cote mai mari sau egale cu 1.65. Asta nu inseamna ca nu vei putea paria in aceste prime 3 luni si la cote mai mici. Poti, insa ele nu se vor lua in calcul pentru rulajul bonusului de bun-venit.

Oferta de prima depunere poate fi revendicata o singura data / familie, locuinta, IP….

Metodele de depunere disponibile la Betano sunt urmatoarele:

  • Skrill
  • Neteller
  • Transfer bancar
  • Paysafe
  • Card bancar

La final mai trebuie sa adaugam ca, un mare plus in cazul agentiei de pariuri Betano este dat de faptul ca in fiecare zi poti paria pe anumite evenimente pentru care marja de castig a casei este ZERO. Da, ati inteles bine!

Poti beneficia in fiecare zi de astfel de oferte, ele aplicandu-se insa doar la pariurile simple, plasate pre-meci pe unul din urmatoarele sporturi: fotbal, baschet, tenis sau volei. Evenimentele selectate pot fi gasite cu usurinta in oferta deoarece au o pictograma rosie 0%.

  • Termenii si Conditiile acordarii pot fi schimbate in orice moment de catre operatorii online astfel ca este indicat sa verificati cu atentie toate detaliile inainte de a va hotara sa aplicati pentru un bonus.