Pages

Incearca aplicatia Fortuna pentru mobil


Poate fi downloadata doar pe Android

Pentru a avea succes, o casa de pariuri ar trebui sa le ofere clientilor posibilitatea de a paria oriunde si oricand, asta putandu-se face doar cu ajutorul telefonului mobil. Astfel, dintre beneficiile avute nu ar trebui sa lipseasca dezvoltarea unei aplicatii de mobil.

De astazi, 2 octombrie, casa de pariuri Fortuna ofera si ea utilizatorilor site-ului o astfel de aplicatie. Deocamdata, aceasta este disponibila doar pentru cei ce dispun de sistem Android. Foarte probabil insa ca in scurt timp va fi lansata si o aplicatie pentru iOS.

Fortuna inaugureaza aplicatia de mobil, care se poate downloada direct de pe site.

Desigur, pentru asta trebuie sa il accesezi de pe telefonul mobil. Apoi selecteaza categoria “Aplicatie mobil”. De specificat ca aplicatia nu este downloadata din PlayStore, astfel ca daca nu ai mai downloadat pana acum nicio aplicatie care sa nu fie din PlayStore trebuie sa activezi optiunea “Permite instalarea din surse necunoscute” accesand functia “Setari” din telefonul tau. Aplicatia Fortuna ruleaza pe versiuni de Android de la 4.4 in sus. Pentru a vedea ce versiune de Android ai, acceseaza “Setari -> Despre telefon” de pe mobilul tau.

In aplicatie poti gasi aceleasi functii ca in varianta de desktop, insa si altele in plus, precum promotii speciale pentru mobil. De specificat ca prin intermediul aplicatiei poti miza atat la Pariuri sportive, cat si la Jocuri de cazino.

Cum descarc aplicatia de mobil?

  1. Daca nu ai cont la Fortuna inregistreaza-te aici
  2. Intra pe site-ul Fortuna de pe mobil
  3. Acceseaza categoria “Aplicatie mobil”
  4. Descarca aplicatia

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri