Pages

Agentii de pariuri online recomandate de Claudiu Hood

Spatiul online s-a diversificat enorm in ultimul deceniu, iar acum cu un simplu dispozitiv conectat la internet poti face aproape orice, de la cumparaturi si discutii cu prietenii pana la a conduce o afacere din fotoliu. Daca faci toate aceste lucruri de la tine de acasa fara efort, de ce nu ai incerca si pariurile online?


Te-ai plictisit de coada din agentii? De operatorii nepoliticosi care nu te trateaza cu respect? De taxele pentru plasarea biletelor? Poate ca este timpul sa faci o schimbare, sa decizi tu cand sa pariezi, sa nu stai cu grija ca nu vei apuca sa mizezi biletul zilei inainte de startul primului eveniment de pe tichet.

De ce nu mai pariez offline?

📷📷📷
In primul rand avem taxa de 5% din miza pentru fiecare bilet plasat iar in al doilea rand taxa de 1% pentru fiecare tichet castigator.Cea mai mare problema o reprezinta disponibilitatea, daca ai un program incarcat este destul de complicat sa ajungi in agentii in orarul standard.Sa te deplasezi o la casa de pariuri stradala este destul de dificil mai ales in lunile de iarna, chiar si aproape de locatia ta, daca este o vreme urata iti pierzi tot cheful.

De ce am inceput sa pariez online?

📷📷📷
Bonusurile de bun venit fac pariurile mai interesante, iar agentiile online oferta pariuri fara risc, bani cash, si multe altele.Zilnic te asteapta promotii atractive, de la bonusuri de fidelitate pana la freebet-uri si cote marite pe diferite evenimente din sport.La orice ora din zi si din noapte ai la dispozitie site-ul casei de pariuri pentru a face bani, indiferent ca esti pe PC, laptop, tableta sau mobil.
📷📷📷
Orice problema legata de depozite/retrageri, cote, oferte, validarea contului si nu numai, sunt rezolvate in cel mai rapid timp de catre echipa de suport.Aveti transmisiuni in direct din multe intreceri sportive pentru a face cele mai bune alegeri atunci cand pariati live.Singura taxa din online este cea pentru impozit (1%) pe care trebuie sa o platiti doar atunci cand faceti o retragere.

Un cont, sau mai multe?

Multi cititori intreaba daca nu este suficient sa avem un singur cont la o agentie. Daca pariati rar, nu aveti o strategie bine pusa la punct sau/si nu gestionati corect “banca”, atunci cel mai bine este sa ramaneti intr-un singur cont pentru a nu pierde bani aiurea.

Daca vreti sa faceti PROFIT din pariuri, cel mai indicat este sa detineti cont la mai multe agentii. De ce?

 • Cote: Primul aspect de luat in calcul ar fi cotele – difera mult de la un bookmaker la altul, ceea ce poate face diferenta in special atunci cand jucati pronosticuri mai sigure, spre exemplu pentru a alcatui Cota 2 zilnica din fotbal.
 • Oferta: O casa de pariuri indiferent de cat de buna ar fi, intr-o zi s-ar putea sa nu aiba in oferta un meci pe care vreti sa pariati. Fie nu a fost inclus de la inceput in lista sau pur si simplu a fost blocat din diferite motive.
 • Promotii: Pentru ca bonusul la primul depozit in online nu tine prea mult, casele de pariuri au tot felul de atractii pentru a-si pastra clientii fericiti, iar cand se intampla asta cu siguranta nu vrei sa regreti ca nu ai avut si tu cont ca sa profiti de promotie.
 • Sport live: Atunci cand pariezi live este mereu recomandat sa urmaresti partida pe care ai de gand sa mizezi. Cum nu toate dueluri sunt la TV si nici tu nu ai acces mereu la televizor, streaming-urile oferite de casele de pariuri sunt facute sa te ajute. Pentru a avea acces la toate competitiile trebuie sa ai bani in cont la cat mai mai multe agentii.

Iata o lista cu cele mai bune agentii licentiate din Romania pe care vi le recomand cu mare placere, in functie de oferta de pariere:

Unibet

250 RON pariu 100% fara risc

 • Gol marcat în ambele reprize – indiferent de echipa ce marchează, Goluri asiatice total în meci, Goluri asiatice total în prima repriză
 • Total goluri în prima repriză, Total goluri în meci, Cartonase / echipă în meci, Cornere / echipă în meci
 • Ambele echipe marchează minim 1 gol în meci, Echipa x câștigă minim o repriză
 • Live: Total Goluri 00 00 – 14 59 – interval de 15 minute, Total Goluri 00 00 – 29 59 – interval de 30 minute

Betano

100% bonus pana la 500 RON

 • Ambele echipe înscriu (Da/Nu), Câștigă și ambele marchează, Repriza cu cele mai multe goluri
 • Rezultat final / număr goluri: Rezultat meci & Peste/Sub (1.5), Rezultat meci & Peste/Sub (2.5), Rezultat meci & Peste/Sub (3.5)
 • Goluri marcate / echipă: Echipa X Peste/ Sub (0.5), Echipa X Peste/ Sub (1.5), Echipa X Peste/ Sub (2.5)
 • Jucători: Primul gol marcat, Ultimul marcator, Marchează oricând, Hat-trick jucător, Jucătorul să înscrie +2 goluri
 • LIVE: Minutul următorului gol (Gol 1) – Interval de 10 minute, Cornere – Prima echipă ajunge la X cornere

Sportingbet

100% bonus pana la 200 RON

 • Numărul de goluri: Câte goluri vor fi marcate total în eveniment, Câte goluri vor fi înscrise în prima repriză, Câte goluri vor fi marcate în repriza a 2-a – Peste 0,5 1,5 2,5 3,5
 • Va înscrie echipa 1 în ambele reprize? (DA), Va înscrie echipa 2 în ambele reprize? (DA), Câte goluri va înscrie echipa 1 în prima repriză? (DA), Câte goluri va înscrie echipa 2 în prima repriză? (DA)
 • În privința intervalului total goluri în meci Sportingbet este casa cea mai indicată! Atât înainte de start eveniment cât și live întâlnim următoarele intervale:
 • LIVE: Câte goluri vor fi înscrise în prima repriză? 0-1, 2, 3+
 • Câte goluri vor fi înscrise total în meci? 0-1, 0-2, 0-3, 2-3, 3-4, 4-5
 • Pariu pe goluri (mai multe opţiuni) 3-2, 4-2, 4-3 sau 5-1 la scorul de 2-0 pauză spre exemplu

Netbet

 • Goal crazy – Interval total goluri în meci 0-1,0-2, 0-3, 2-3, 4-6
 • Pariu multiplu – Scor exact 1-0, 2-0, 3-0 # 4-0, 5-0, 6-0 # 2-1, 3-1, 4-1 # 3-2, 4-2, 4-3, 5-1 # 0-1, 0-2, 0-3 # 0-4, 0-5, 0-6 # 1-2, 1-3, 1-4 # 2-3, 2-4, 3-4, 1-5
 • Total goluri în eveniment, Goluri asiatice prima repriză, Ambele echipe marchează minim 1 gol în meci
 • LIVE: GOAL CRAZY Prima repriză, GOAL CRAZY Total eveniment, Gol asiatic repriza 1, Goluri asiatice total în eveniment!

888 Sport

Hochei

 • Rezultat Final incluzând prelungirile și loviturile de departajare, Gol marcat pe interval de timp 00:00-09:59, 10:00-19:59
 • Ambele echipe să marcheze cel puțin 2 goluri în eveniment – atunci când se întâlnesc 2 echipe ofensive care au în ultimele 5-10 evenimente cel puțin 2 înscrieri/eveniment, Goluri asiatice marcate total în eveniment, Goluri asiatice/echipă marcate în eveniment
 • Total Goluri echipa gazda – în prima perioadă, Total Goluri echipa oaspete – în prima perioadă, Total Goluri asiatice echipa gazda – în prima perioadă, Total Goluri asiatice echipa oaspete – în prima perioadă, Evenimente în meci: Echipa gazdă să înscrie prima și să câștige evenimentul, Echipa oaspete să înscrie prima și să câștige evenimentul

Handbal

 • Total goluri / eveniment, Total goluri echipa gazdă, Total goluri echipa oaspete, Prima echipă la 3 goluri, Prima echipă la 5 goluri, Prima echipă la 7 goluri, Prima echipă la 10 goluri, Numărul total de goluri al jucătorului x

Baschet

 • Total puncte până la pauză, Total puncte inclusiv prelungiri, Total puncte înscrise de echipa gazdă până la pauză, Total puncte înscrise de echipa oaspete până la pauză, Pauza = primele 2 sferturi, Total puncte înscrise de echipa gazdă în eveniment, Total puncte înscrise de echipa oaspete în eveniment
 • Total puncte înscrise / echipă în sfertul 1, Total puncte înscrise / echipă în sfertul 2, Total puncte înscrise / echipă în sfertul 3, Total puncte înscrise / echipă în sfertul 4

Tenis

 • Total gameuri Setul 1, Total gameuri Total în meci, Total puncte / gameuri / seturi LIVE
 • De menționat că în privința altor sporturi merg tot timpul pe înscrieri nu soliști

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri