Acasa / Pariuri live

Pariuri live

Tot mai multa lume alege sa joace la pariuri live pentru ca urmarind meciul pe care vrem sa pariem aflam informatii in timp real de care putem profita, spre exemplu o echipa ramane fara schimbari sau o echipa desi este favorita este dominata si putem paria pe urmatorul gol la o cota buna.

Nu va apucati sa mizati la pariuri live doar dupa ce urmariti statistica pentru ca de multe ori poate fi mincinoasa, de exemplu barele nu se pun ca suturi pe poarta, iar daca vreti sa pariati pe o formatie iar in dreptul acesteia apar 0 suturi pe poarta cand defapt a lovit de 2-3 ori bara pariul initial se poate schimba radical. Urmariti meciul la TV sau pe internet inainte de a paria live pentru a va face o parere despre cum se joaca, cine are initiativa sau daca nu cumva cele doua echipe implicate se multumesc cu egalul.

Se poate paria live si la unele agentii offline insa nu este deloc comod sa plecati repede de acasa sa va duceti in agentie si sa mai aveti surpriza neplacuta ca pana cand ajungeti acolo cotele sa se fi modificat sau chiar anulat. Cel mai indicat este sa aveti un cont la o casa de pariuri online, in Romania sunt cateva care ofera o experienta placuta, prin numarul mare de optiuni dar si prin disponibilatea 24/7.

#

Agentie

Site oficial

Calitate

1

Unibet Pariaza acum!

pariuri liveRecenzia Unibet

Mai multe detalii: De departe cea mai buna oferta la pariuri live din Romania, Unibet are si un calendar in care puteti vedea ce meciuri vor fi disponibile pentru pariere live.

2

sportingbet-mic Pariaza acum!

5 steleRecenzia Sportingbet

Mai multe detaliiSportingbet nu are o oferta la fel de buna ca agentia de mai sus, daca vreti sa pariati pe ligile secunde din fotbalul mai putin dezvoltat nu o sa aveti noroc, dar daca nu va aventurati catre campionatele exotice aveti la dispozitie o gama larga de pariuri si de o platforma atat pe Desktop cat si pe Mobil prietenoasa.

3

netbet-mic Pariaza acum!

5 steleRecenzia Netbet

Mai multe detalii: Oferta nu difera cu mult la Netbet fata de locul 2, puteti paria live pe cele mai importante competitii fara probleme. La fel ca la primele agentii si aici aveti optiunea “Inchide pariul”.

4

 Winmasters  Pariaza acum!

 4.5 steleRecenzia Winmasters

 Mai multe detalii: Winmasters nu se poate lauda cu oferta pentru pariuri live cu cele din top 3 insa cu ce se poate lauda sunt cotele, care sunt destul de bune.

5

 Betfair  Pariaza acum!  4.5 steleRecenzia Betfair
 Mai multe detalii: Betfair are o gama de pariuri live decenta, nu putem paria pe ligile mai putin cunoscute. Putem paria destul de des pentru ca pietele sunt blocate rar.

6

 888 sport  Pariaza acum!  4.5 steleRecenzia 888
Mai multe detalii: In afara de primele 3 case de pariuri online din top niciuna nu ofera transmisiuni live, nici macar 888 care este un nume foarte cunoscut. Pentru pariurile live de baza 888sport este de incercat.