Acasa / Case de pariuri online / Top case pariuri online in Romania
Unibet

Top case pariuri online in Romania

Top case pariuri online in Romania

Din ce in ce mai multi cititori intreaba si cer recomandari referitor la casele de pariuri online cu licenta din Romania (la care se poate paria 100% in legalitate). Fiind cel mai mare site din Romania in acest domeniu ne-am conformat cerintelelor voastre si timp de o luna am analizat fiecare agentie de pariuri online in parte. Nu am luat in calcul doar oferta si cotele, am analizat platforma pe care site-urile respective lucreaza, timpul de raspuns si adaptabilitatea la dispozitivele mobile.

Am tinut cont in alcatuirea topului de metodele de depozit/retragere, de zilele necesare pentru confirmarea contului si nu in ultimul rand de bonusul de bun venit pe care stim ca multi pariori il iau in calcul la deschiderea unui cont nou. Asadar cititi, comparati si alegeti cea care vi se potriveste cel mai bine – noi va uram doar CASTIGURI multe si mari sa aveti!

  Nr.

CASA DE PARIURI

SITE OFICIAL

CALITATE BONUS

1

Top case pariuri online in Romania Pariaza acum!

5 steleAfla detalii >>>

50% pana la 150 ron pentru un pariu fara risc.

2

sportingbet-mic

Pariaza acum!

5 steleAfla detalii >>>

100% pana la 200 ron bonus.

3

netbet-mic

Pariaza acum!

5 steleAfla detalii >>>

100% pana la 1500 ron bonus de bun venit.

4

888

Pariaza acum!

4.5 steleAfla detalii >>>

Pana la 1000 RON bonus de bun venit.

5

fortuna-mic

Pariaza acum!

4.5 steleAfla detalii >>>

Pachet de bun venit la sport de pana la 1000 RON.

6

Betano

Pariaza acum!

4.5 stele Afla detalii >>>

100% bonus pana 200 ron de bun venit.

7

winmasters-mic

Pariaza acum!

4.5 steleAfla detalii >>>

100% bonus pana la 1000 RON.

8

Betfair

Pariaza acum!

4.5 steleAfla detalii >>>

100% bonus pana la 200 euro.

9

Maxbet

Pariaza acum!

4.5 steleAfla detalii >>>

100% bonus pana la 900 RON.

Ce spun pariorii

In urma cu ceva timp am lansat un sondaj pentru cititorii nostri in care sa voteze agentia de pariuri online preferata, peste 2000 de oameni au votat pana acum, preferintele lor nu difera foarte mult de cele ale expertilor Ponturi Bune. Intra aici pentru a vedea sondajul si pentru a-ti da si tu cu parerea despre ce zic alti pariori.

ARTICOLE SIMILARE

sdaas54fdsv2

Top 3 case de pariuri online

dsfsdsadsadv3

Top agentii online pentru mobil

asdsadsav1

Top bonusuri pariuri online

sadsadv4

Top pariuri live online

Citeste si

300 RON rambursare in cazul unui pronostic gresit pe bilet in Liga I

300 RON rambursare in cazul unui pronostic gresit pe bilet in Liga I

300 RON rambursare in cazul unui pronostic gresit pe bilet in Liga I Pentru etapa …

 • Dorin

  Unibet a devenit o casa de pariuri online care nu isi mai merita statutul de pana acum. Au inceput fel de fel de cerinte si verificari de documente ca si cum ai fi un infractor: buletin, sefie cu buletinul, o factura, o alta factura decat cea trimisa deja, un extras bancar etc etc…. In momentul de fata au sistat platile la 90% dintre pariorii de pe site care sunt din Romania… Se suspenda/inchid conturi, se retin balantele din cont etc etc…. Nu mai prezinta incredere agentia!!!!!

 • Mariusz Maryi

  atentie mare la pariurile online ,sunt riscante in sensul ca sunteti in vizorul ONJN ,tot ceea ce pariati se vede …sunt multi care au luat amenzi de regreta cu zile mediul online ..toate casele de pariuri promit siguranta ,dar nimic nu este sigur pe internet ..

 • Salut. Ce intelegeti din asta ?
  Se pare ca imi va trebui licenta de jocuri de noroc, daca sunt un afiliat cu Betfair.

  Hi,

  I am writing to you about the Romanian supplier licences. As you may know Betfair has been licensed in Romania since September 2015.

  The Romanian gambling legislation, namely Article 20 of the Romanian Gambling Law, requires third party suppliers to the Romania licensed operators, including affiliates, to obtain a Romanian supplier licence so that they can continue providing their services to the Romania licensed operators.

  We have been advised that the suppliers will need to be obtain the licences and pay the licensing fee by the end of April 2016. The licence applications should be submitted to the Romanian National Office for Gambling, the Romanian gambling regulator. The main licensing requirements are outlined below. The licences will be issued for 10 years and are subject to an annual licence fee of 6,000 euros.

  Could you please confirm to us your intention to apply for a Romanian supplier licences? Unfortunately, we would be no longer allowed to receive your services in relation to our licensed Romanian offer in the event you have not obtained a Romanian supplier licence within the above mentioned deadline or chose not to apply for it.

  Best regards,

  The Sports Partnerships Team

 • ponturibunero

  Da

 • Marian

  sal. betfair si 888sport au licenta?

 • Marian

  betfair si 888sport au licenta?

 • Viorel Bebe

  nu are ce cauta winmaster pe locul 3 ,sunt terminati saraci

 • Speak Undergroundsession

  Nu, unibet are doar pe single-uri la live si sporting bet e de tot rahatu la capitolul asta, am pus cateva pariuri multiple si niciunu n-avea optiunea -cash in- . william hill nu are licenta.

 • 1X2

  Unibet

 • Alexandru Pirv

  La netbet e o prostie…. Trebuie sa rulezi bani pe o cota de 1.60 care nu poate fi alcatuita din 2 sau mai multe evenimente …. ca sa poti scoate, si bonusul trebuie rulat de 6 ori parca …

 • Ciprian Cucu

  si sporting bet

 • Adi Dragan

  williamhill

 • Bogdan

  exista la alta casa de pariuri optiunea , inchideti pariul,??

888