Romania

UTA Arad vs Otelul Galati ponturi Superliga 25.04.2024

Vineri, 25 aprilie, de la ora 16:45 va avea loc meciul UTA Arad vs Oțelul Galați, contând pentru etapa cu numărul 6 din play-out-ul Superligii, a cărui analiză și pont îl gășiți pe site-ul Ponturi Bune. Cine se impune?


Ponturi pariuri și pronostic analizat UTA Arad vs Oțelul Galați

Oțelul Galați este într-o formă de zile mari și mă aștept să continue seria de meciuri fără înfrângere. De partea cealaltă, UTA Arad este destul de inconstantă, cu evoluții slabe și nu cred că poate câștiga acest meci. Recomand pronosticul X2, la o cotă de 1.60 la Unibet!

Ponturi UTA Arad vs Oțelul Galați

Unibet
Unibet

UTA Arad vs Oțelul Galați

X2

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

UTA Arad

  • UTA Arad este fără victorie de două etape. “Bătrâna Doamnă” a pierdut clar pe teren propriu cu FC Hermannstadt, scor 1-3, iar cu Petrolul Ploiești a încheiat la egalitate, scor 1-1.
  • Echipa pregătită de Mircea Rednic este în prezent pe locul 9 în play-out, cu 28 de puncte - are același număr de puncte că Hermannstadt, loc de play-off-ul Conference League.
  • UTA Arad nu a câștigat cu Oțelul Galați în sezonul regulat. Poate obține primul succes din acest sezon? 2.35 este cota!

Echipa probabilă UTA Arad: Iacob – Costa, Benga, Conte, Căpușă – Mihai, Pedro, Fabry – Micovschi, Luckassen, Omondi

Oțelul Galați

  • Oțelul Galați continuă să impresioneze în acest sezon. Moldovenii tocmai s-au calificat în finala Cupei României, acolo unde se vor lupta pentru trofeu cu cei de la Corvinul Hunedoara.
  • În acest moment, trupa condusă de Dorinel Munteanu este lider în play-out, cu 30 de puncte. De menționat este că Oțelul este neînvinsă în cele 5 meciuri disputate până acum, reușind 4 victorii și 1 remiză. Ultima partidă în campionat a fost cu U Cluj, câștigată cu scorul de 1-0.
  • Trebuie spus faptul că Oțelul Galați nu a pierdut cu UTA Arad în sezonul regulat - 1-1 pe teren propriu și 2-4 în deplasare. Poate trupa lui Dorinel obține o nouă victorie? 3.30 este cota!

Echipa probabilă Oțelul Galați: Pap – Zhelev, Yabre, Cisse, Gomes – Lameira, Malle, Cisotti – Teles, Pop, Bodișteanu


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri