Romania

Poli Iasi vs UTA Arad ponturi Superliga 28.04.2024

Duminică, în data de 28 aprilie, cu începere la ora 18:15, se va juca partida dintre Poli Iași și UTA Arad, ce contează pentru runda cu numărul 7 din play-out, urmând să se desfășoare pe “Stadionul Emil Alexandrescu”. Cine se impune?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Poli Iași vs UTA Arad

Poli Iași are mare nevoie de puncte în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce UTA Arad vrea primul loc în play-out. Astfel, orice punct este extrem de important și mă aștept ca miza partidei să își spună cuvântul, iar cele două formații să fie destul de prudente. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.70 la Unibet!

Ponturi Poli Iași vs UTA Arad

Unibet
Unibet

Poli Iași vs UTA Arad

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Poli Iași

  • Poli Iași a dezamăgit în play-out. În 6 etape, moldovenii au o singură victorie, o remiză și nu mai puțin de 4 înfrângeri. Recent, aceștia au pierdut cu U Cluj, scor 1-0.
  • În prezent, trupa pregătită acum de Tony da Silva se află pe locul 15 în Superliga, cu 21 de puncte, fiind la doar două lungimi distanță de prima echipă care salvează de la retrogradare.
  • Poli Iași a câștigat cu 1-0 ultimul duel direct cu UTA Arad. Crezi că poate obține un nou succes? 2.35 este cota la victorie!

Echipa probabilă Poli Iași: Lung – Todorski, Samayoa, Ilie, Marchioni, Ispas – Roman, Carlos Jatoba, Ștefanovici – Kabran, Buș

UTA Arad

  • UTA Arad vine după o victorie de moral. “Bătrâna Doamnă” a câștigat pe teren propriu cu Oțelul Galați, scor 3-1, acesta fiind al 3-lea succes obținut în primele 6 runde din play-out.
  • Echipa pregătită de Mircea Rednic este în prezent pe locul secund în play-out, cu 31 de puncte, la fel ca liderului Hermannstadt, loc de play-off-ul Conference League.
  • O singură dată a câștigat UTA Arad în cele 5 deplasări pe terenul celor de la Poli Iași, iar asta se întâmpla în 2021. Crezi că poate obține un nou succes? 3.25 este cota la victorie!

Echipa probabilă UTA Arad: Kucher – Căpușă, Stolnik, Conte, Costa Rodrigues – Micovschi, Mihai, Pedro – Omondi, Luckassen, Ezekiel


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri