Romania

Otelul Galati vs Hermannstadt ponturi Superliga 28.04.2024

Duminică, 28 aprilie, de la ora 13:30 va avea loc meciul Oțelul Galați vs Hermannstadt, contând pentru etapa cu numărul 7 în play-out, a cărui analiză și pont îl gășiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Oțelul Galați vs Hermannstadt

7 goluri s-au înscris în cele două meciuri din sezonul regulat. Mă aștept la un nou duel spectaculos, cu multe reușite, mai ales că cele două formații sunt în luptă directă pentru un loc de baraj în cupele europene. O victorie ar conta enorm în economia clasamentului final. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 2.10 la Unibet!

Ponturi Oțelul Galați vs Hermannstadt

Unibet
Unibet

Oțelul Galați vs Hermannstadt

ambele marcheaza

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Oțelul Galați

  • Oțelul Galați a jucat peste așteptări în acest sezon. Moldovenii tocmai s-au calificat în finala Cupei României, acolo unde se vor lupta pentru trofeu cu cei de la Corvinul Hunedoara.
  • În acest moment, trupa condusă de Dorinel Munteanu este pe locul 9 în play-out, cu 30 de puncte. Oțelul vine după o înfrângere, 3-1 în deplasare cu UTA Arad, acesta fiind primul eșec în cele 6 jocuri disputate în play-out.
  • Trebuie spus faptul că Oțelul Galați nu a câștigat în sezonul regulat cu Hermannstadt. Poate trupa lui Dorinel obține prima victorie? 2.75 este cota!

Echipa probabilă Oțelul Galați: Pap – Adăscăliței, Yabre, Cisse, Gomes da Silva – Cisotti, Zivulic, Țeles – Maciel, Pop, Bodișteanu

Hermannstadt

  • Hermannstadt se numără printre favoritele la câștigarea play-out-ului. Echipa pregătită de Marius Maldărășanu este în prezent pe primul loc, cu 31 de puncte, deci este în grafic.
  • Sibienii sunt fără înfrângere în ultimele 4 etape. Au încheiat la egalitate cu U Cluj și FC Botoșani, iar cu UTA Arad și Petrolul Ploiești au câștigat.
  • Trebuie spus faptul că Hermannstadt nu a pierdut nu a pierdut niciodată cu Oțelul Galați. În sezonul precedent, sibienii câștigau cu 4-1 meciul de pe teren propriu. Crezi că se pot impune din nou? 3.00 este cota!

Echipa probabilă Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan, Opruț – Biceanu, D. Iancu – Balaure, Stoica, C. Iancu – Paraschiv


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri