Romania

Hermannstadt vs Petrolul ponturi Superliga 25.04.2024

Meciul dintre Hermannstadt și Petrolul se joacă vineri, 25 aprilie, în runda cu numărul 6 din play-out. Partida va avea loc pe “Stadionul Municipal”, din Sibiu, cu începere de la ora 19:00. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Hermannstadt vs Petrolul

Se anunță un duel echilibrat, de luptă, așa cum au fost și precedentele partide directe - ultimele două întâlniri s-au încheiat cu scorul de 0-0. De altfel, sunt două echipe modeste din punct de vedere ofensiv, iar recomandarea mea este pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.50 la Unibet!

Ponturi Hermannstadt vs Petrolul

Unibet
Unibet

Hermannstadt vs Petrolul

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Hermannstadt

  • Hermannstadt se numără printre candidatele la barajul de promovare. Echipa pregătită de Marius Maldărășanu este în prezent sunt locul 9 în play-out, cu 28 de puncte, fiind la o lungime distanță de liderul U Cluj.
  • Sibienii sunt fără înfrângere în ultimele 3 etape. Au încheiat la egalitate cu U Cluj și FC Botoșani, iar cu UTA Arad a câștigat cu scorul de 3-1.
  • Trebuie spus faptul că Hermannstadt nu a pierdut în ultimele 3 dueluri directe cu Petrolul Ploiești (două remize și o victorie). Crezi că se poate impune din nou? 2.20 este cota!

Echipa probabilă Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan, Opruț – Balaure, Mino Sota, Fonseca, Ianis Stoica – Paraschiv, Gabi Iancu

Petrolul

  • Petrolul Ploiești speră la un loc la barajul de cupe europene. În acest moment, Lupii Galbeni se află pe locul 11 în clasament, cu 26 de puncte, fiind la doar 3 lungimi distanță de primele clasate.
  • Cu Laszlo Balint antrenor, Petrolul nu a pierdut, reușind să strângă 4 puncte în două etape. Petrolul a câștigat cu U Cluj (1-2), iar cu UTA Arad a încheiat la egalitate (1-1).
  • De menționat este faptul că Petrolul a câștigat o singură dată în istorie în cele 8 dueluri directe cu FC Hermannstadt. Crezi că pot obține Grozav & Co. un nou succes? 3.90 este cota la victorie!

Echipa probabilă Petrolul: Zima – Dumitriu, Papp, Garutti, Țicu – Takayuki Seto, Hanca – Musi, Jair, Grozav – Irobiso


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri