Romania

FC Voluntari vs Hermannstadt ponturi Superliga 29.03.2024

Vineri, 29 martie, de la ora 17:30 va avea loc meciul FC Voluntari vs Hermannstadt, contând pentru etapa cu numărul 2 din play-off-ul Superligii, a cărui analiză și pont îl gășiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci de goluri?

Voluntari fotbal

Ponturi pariuri și pronostic analizat FC Voluntari vs Hermannstadt

Ambele echipe au mare nevoie de victorie, în special FC Voluntari, care este în criză de rezultate. Mă aștept la un meci deschis, în care cele două formații să joace ofensiv și să vedem un joc cu multe reușite, așa cum au fost și precedentele întâlniri. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 2.10 la NetBet!

Ponturi FC Voluntari vs Hermannstadt

Netbet
Netbet

FC Voluntari vs Hermannstadt

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

FC Voluntari

  • FC Voluntari este în criză de rezultate. Ilfovenii sunt fără victorie de 12 partide, timp în care au înregistrat 4 remize și nu mai puțin de 8 înfrângeri.
  • În prezent, Nemec & Co. sunt penultimii în Superliga, cu 14 puncte, având mari emoții cu retrogradarea - este la doar 3 lungimi distanță de salvarea directă.
  • Trebuie spus faptul că trupa pregătită acum de Florin Pîrvu a câștigat doar de două ori în ultimele 10 dueluri directe cu Hermannstadt. Crezi că poate câștiga acest meci? 3.10 este cota!

Echipa probabilă FC Voluntari: Fernandez – Turda, Matricardi, Armaș – Boboc, Rață, Crepulja, Roemer – Dumiter, Nemec, D. Andrei

Hermannstadt

  • Hermannstadt a început în forță play-out-ul. Sibienii au făcut spectacol pe teren propriu cu Dinamo București, scor 3-0, acesta fiind al 3-lea succes din ultimele 5 jocuri.
  • Echipa pregătită de Marius Maldărășanu se luptă pentru primul loc în play-out, iar în prezent sunt locul 8, cu 23 de puncte, fiind la o lungime distanță de liderul U Cluj.
  • Trebuie spus faptul că Hermannstadt nu a pierdut în sezonul regulat cu FC Voluntari - 3-1 pe teren propriu și 1-1 în deplasare. Crezi că se poate impune din nou? 2.45 este cota!

Echipa probabilă Hermannstadt: Căbuz – Opruț, Bejan, Găman, Butean – I. Stoica, Murgia, S.Mino, Balaure – Neguț, Paraschiv


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri