Romania

CFR Cluj vs Sepsi ponturi Superliga 28.04.2024

Meciul dintre CFR Cluj și Sepsi se joacă duminică, 28 aprilie, în runda cu numărul 7 din play-off. Partida va avea loc pe “Stadionul Dr. Constantin Rădulescu”, cu începere de la ora 21:00. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat CFR Cluj vs Sepsi

Se anunță un duel spectaculos, cu multe goluri, asta pentru că CFR Cluj este obligată să câștige pentru a rămâne în cursa pentru cupele europene. De partea cealaltă, Sepsi joacă mai relaxat, doar pentru orgoliu și palmares. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.95 la Unibet!

Ponturi CFR Cluj vs Sepsi

Unibet
Unibet

CFR Cluj vs Sepsi

ambele marchează

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

CFR Cluj

  • CFR Cluj vine după o victorie mare, de moral, 0-1 în deplasare cu Universitatea Craiova, acesta fiind doar al 2-lea succes obținut în primele 6 din play-off.
  • Echipa pregătită de interimarul Francisc Dican se află pe locul 4 în Superliga, cu 34 de puncte, la fel ca Universitatea Craiova și la un punct în spatele celor de la Farul Constanța.
  • Formația din Gruia a câștigat 8 din cele 11 partide disputate pe teren propriu contra celor de la Sepsi. Poate câștiga în acest meci? 1.53 este cota la victorie!

Echipa probabilă CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, Kresic, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Michael, Otele

Sepsi

  • Sepsi are o singură victorie în primele 6 etape din play-off, cu Rapid (0-1). Covăsenii vin după o remiză spectaculoasă, 2-2 pe teren propriu cu FCSB.
  • În prezent, trupa condusă de Berndt Storck este ultima în play-off, respectiv locul 6, cu 28 de puncte, loc pe care cel mai probabil va încheia sezonul. Chiar și așa, prezența în play-off este o performanță.
  • Trebuie spus faptul că Sepsi nu a pierdut în ultimele două dueluri directe cu CFR Cluj (2-1/1-1). Se impun din nou covăsenii? 7.00 este cota pentru un succes. Poate produce surpriza?

Echipa probabilă Sepsi: Niczuly – Aganovic, Ninaj, Ciobotariu, Ștefan – K. Varga, Renta, Alimi, R. Varga – Debeljuh, Ștefănescu


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri