Italia

Fiorentina vs AC Milan ponturi Serie A 30.03.2024

Sâmbătă, de la ora 21:45, în cadrul etapei cu numărul 30 din Serie A, AC Milan se va deplasa pe “Stadio Artemio Franchi”, acolo unde va da piept cu cei de la Fiorentina. Meci spectacol?!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Fiorentina vs AC Milan

Fiorentina are mare nevoie de victorie pentru a mai rămâne în cursa pentru un loc de cupe europene, în timp ce AC Milan țintește să își consolideze locul de Champions League. Astfel, mă aștept la un joc deschis, cu multe reușite, așa cum au fost și precedentele întâlniri. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.70 la Unibet!

Ponturi Fiorentina vs AC Milan

Unibet
Unibet

Fiorentina vs AC Milan

ambele marchează

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Fiorentina

  • Fiorentina tocmai s-a calificat în sferturile Europa Conference League. Trupa “viola” a trecut în optimi de Maccabi Haifa cu scorul general de 5-4 (3-4 în tur și 1-1 în retur).
  • Echipa condusă de Vincenzo Italiano se află doar pe locul 8 în Serie A, cu 43 de puncte, fiind la doar 4 lungimi distanță de cupele europene. Ultimul joc disputat în campionat a fost cu AS Roma, încheiat la egalitate, scor 2-2.
  • Trebuie menționat faptul că Fiorentina este neînvinsă în ultimele 6 jocuri, timp în care a înregistrat două victorii și patru remize.
  • Doar 3 victorii are Fiorentina în ultimele 10 dueluri directe cu AC Milan. Un nou succes este recompensat cu o cotă de 2.90.

Echipa probabilă Fiorentina: Terracciano - Kayode, Milenkovic, Ranieri, Biraghi - Arthur, Mandragora - Gonzalez, Beltran, Sottil - Belotti

AC Milan

  • AC Milan este într-o formă de zile mari înainte de a da piept cu Fiorentina. “Diavolul Milanez” vine după 5 victorii consecutive, perioadă în care s-a calificat și în sferturile Europa League - a trecut la pas de Slavia Praga.
  • Rosssoneri ocupă în acest moment doar locul secund în Serie A, cu 62 de puncte, fiind la 14 lungimi în spatele liderului Inter, deci șansele la titlu sunt minime. Ultimul joc disputat în campionat a fost cu Hellas Verona, câștigat cu 3-1.
  • Trebuie spus faptul că trupa lui Pioli a câștigat 5 din ultimele 7 dueluri directe cu Fiorentina - în tur, Giroud & Co. s-au impus cu scorul de 1-0. Câștigă din nou? 2.55 este cota!

Echipa probabilă AC Milan: Maignan - Calabria, Tomori, Gabbia, Florenzi - Bennacer, Reijnders - Pulisic, Loftus-Cheek, Leao - Giroud


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri