888sport

Cum deschidem un cont la Netbet

Number-1-iconDaca vrei sa ai parte de bonusuri exclusive la Netbet iti recomandam sa iti deschizi contul de pe ponturi-bune.ro/casedepariuri/netbet/ click pe link sau copy+paste in browser.

Cum deschidem un cont la Netbet

[divider]

Number-2-iconAcum suntem pe site-ul Netbet, putem incepe procesul de inregistrare dand click pe butonul cu verde din bara de sus.

Cum deschidem un cont la Netbet

[divider]

Number-3-iconNe-a aparut formularul in care trebuie sa introducem datele personale cu care probabil deja sunteti familiarizati daca ati mai deschis un cont la alta agentie de pariuri online – nume, prenume, mail, cnp, etc. Aveti si un camp “Cod promotional” unde puteti introduce codul “PONT” si aveti un bonus exclusiv de bun venit, despre care vom vorbi putin mai jos. Dupa ce am completat datele dam click pe “Creeaza cont”. Puteti atasa si o copie cu buletinul, insa daca nu o aveti la indemana lasati asa, puteti confirma varsta mai tarziu.

Cum deschidem un cont la Netbet

[divider]

Number-4-iconContul este acum activ, nu trebuie sa verificati adresa de mail. Pasul urmator este depozitul, aici mare atentie cand faceti depozitul daca folositi codul NETBET200 primiti 50% pana la 200 RON plus un booster ce poate ajunge la 250 RON sau codul PONT la care primiti 100% pana la 300 RON bonus.

Cum deschidem un cont la Netbet

[divider]

Number-5-iconCodul de oferta a fost activat, acum puteti face un depozit prin card, paysafecard, zebra, skrill, neteller sau transfer bancar, suma minima de depozit fiind de 20 RON.

z5

Cum luam bonusul de bun venit la Netbet

  • daca folositi codul de promotie la depozit NETBET200 primiti 50% pana la 200 RON plus un booster ce poate ajunge la 250 RON fara a fi necesar un alt depozit. Pentru a primi booster-ul intra in sectiunea Promotii a site-ului Netbet si da click pe butonul dsakasldkas.
  • daca folositi codul de promotie la depozit PONT primiti 100% pana la 300 RON. Inainte de a primi bonusul trebuie sa pariati depozitul initial o singura data pe o cota de 1.60 sau mai mare.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

PROFITUL din promotii: Putem doar sa castigam la meciul Romaniei PROFITUL din promotii: Putem doar sa castigam la meciul Romaniei Continuam sa va prezentam cum puteti obtine profit din promotii. Astazi avem doua promotii excelente: 100% CASHBACK la Netbe...
Cum plasam o contra la pariuri sportive pentru biletul saptamanii Cum plasam o contra la pariuri sportive pentru biletul saptamanii Pentru a treia saptamana la rand biletul propus de Hood a ajuns la ultimul eveniment, din totalul de 7 meciuri cu pronosticul "ambele...
Sistemul lui Gabriel-Danut Alexe: Plan de joc pariuri cu risc la 4 duble consecutiv pierdute   Sistemul lui Gabriel-Danut Alexe: Plan de joc pariuri cu risc la 4 duble consecutiv pierdute                   (Gabriel-Dănuț Alexe & Daniel Bănaru) Începem prin a defini: PAS = Procesul ...