Winmasters incinge atmosfera

Casa de pariuri Winmasters s-a gandit sa celebreze cum se cuvine acest start de sezon. Drept urmare, pana pe 31 augustcetatenii romani care se vor inregistra la aceasta casa de pariuri online vor beneficia de un bonus de bun-venit de 555 RON pentru pariuri sportive. Si cum asta nu ar fi fost de ajuns, Winmasters pluseaza cu un freebet in valoare de 40 RON.

Winmasters mareste bonusul de inregistrare, pentru a-l obtine trebuind sa optezi pentru el.

Evident, bonusul este in valoare de 100%, astfel ca daca vei efectua un depozit de 555 lei vei primi un bonus cu aceeasi valoare. Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine bonusul este sa efectuezi un depozit de minim 40 lei introducand BONUS555 in sectiunea aferenta. Depunerea trebuie efectuata in cel mult 14 zile de la inregistrare. Bonusul ti se va credita in maxim 24 ore de la depunere in zilele de lucru si in maxim 48 in weekend. Oferta este valabila pentru cei care s-au inregistrat dupa 2 august, ora 15:00.

Rulajul bonusului

Suma reprezentand depunerea plus bonusul trebuie rulata de 6 ori inainte de a efectua o retragere. Cota minima este 1.75, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.35. Tipurile de pariu Handicap si Forecast/Tricast nu sunt luate in considerare la rulaj. La fel si pariurile sistem, biletele care contin marja 0% sau cele la care s-a efectuat Cash Out. Fiecare pariu are o contributie de 50% la indeplinirea rulajului. Spre exemplu, daca ai plasat un pariu de 200 lei, pentru rulaj se va lua in considerare 100 lei. Miza unui pariu/bilet nu poate fi mai mare decat depunerea efectuata.

Cum intru in posesia freebetului?

Pentru a primi si freebetul in valoare de 40 lei, dupa efectuarea depunerii trimite documentele necesare verificarii contului tau. Procedura este simpla, tot ce trebuie sa faci fiind sa fotografiezi cu telefonul mobil sau sa scanezi actul de identitate (carte de identitate sau pasaport), dar si cardul de credit folosit pentru depuneri pe Winmasters (doar fata cardului). In cazul in care folosesti alta metoda de plata este suficient sa trimiti un Print Screen (o captura) cu portofelul tau electronic. Documentele trebuie trimise pe adresa de mail support.rom@winmasters.com. Dupa ce vei face asta pariul gratuit va fi creditat imediat.

Rulaj freebet

Acesta trebuie folosit in termen de 7 zile de la creditare. Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet. Castigul maxim ce poate proveni din freebet este 150 lei. Cu alte cuvinte, cota maxima pentru folosirea freebetului este 4.75. In cazul unui castig, valoarea freebetului nu va fi rambursata in cont, ci doar profitul.