Introducere

Compania Superbet a fost infiintata in 2009 iar intre timp a devenit liderul pietei in domeniul offline cu peste 600 de agentii terestre si un indraznet plan de dezvoltare in Polonia. Incepand cu luna martie 2016, compania este prezenta si online pe website-ul www.superbet.ro, iar din august 2017 detine licenta definitiva L1160659W000328 prin decizia ONJN cu numarul 1562/25.08.2017.

Asa cum s-a intamplat si la alte agentii terestre care si-au extins activitatea in mediul online, platforma nu este la nivelul agentiilor online consacrate. Pe forumurile pariorilor au fost mentionate cateva probleme, unele dintre ele nefondate, dar si unele confirmate la pariurile live, probleme care intre timp s-au rezolvat.

De ce aici

 • Multe variante de pariere, dintre care unele specifice agentiilor terestre.De ce aici
 • Promotii pentru cele mai importante evenimente.
 • O gama variata de pariuri live din tenis, fotbal, handbal, volei, etc.
 • Posibilitatea de a urmari live evenimentele prin streaming-live.
 • Poti paria live pe meciurile din campionatele romanesti de handbal, baschet si volei.

Servicii

 • Functie de cautare a evenimentelor dupa echipele care le disputa.
 • Serviciu de verificare a biletelor.Servicii
 • Posibilitatea de a depune si a retrage fonduri prin agentiile terestre.
 • Inregistrare facila in 3 pasi.
 • Prezentarea statisticilor meciurilor aflate in desfasurare.

Extra

 • La depunerile si retragerile prin agentii nu se percep comisioane.
 • Oferta de pariuri speciale din sport sau alte domenii (ex. divertisment).Extra
 • Depunerea minima este de doar 10 ron.
 • Cote mai mari fata de alte case de pariuri pe piata 1×2.
 • Gruparea pariurilor antepost din fotbal intr-o singura sectiune.
superbet Evaluare
null %
null %
null %
null %
null %
per Total
90%
BONUS: 100% până la 250RON
Pariază acum

Cum te inregistrezi

Inregistrarea la Superbet.ro se face accesand butonul ,,Inregistreaza-te” aflat in coltul din dreapta sus pe fond negru. Se deschide o fereastra cu un formular care se completeaza in 3 pasi. Primul pas consta in completarea numelui, a prenumelui si adresei de email pe care se va efectua validarea contului. Pasul urmator consta in completarea CNP-ului, judet, oras, adresa de domiciliu si telefonul mobil. Ultima etapa consta in alegerea numelui de utilizator, a parolei, confirmarea varstei si acceptarea Termenilor si Conditiilor Superbet. Dupa inregistrare jucatorul primeste un link pe adresa de email de unde valideaza contul. Dupa logare, pe pagina principala primesti un mesaj prin care esti indrumat cum sa faci verificarea contului cu ajutorul unei copii clare dupa un act de identitate.

Bonus de Bun-Venit

Bonusul de bun venit, ,,Pariu relaxat”, consta in returnarea a 50% din miza primului pariu plasat pana la 250 de ron daca acesta este necastigator. Se califica primul pariu plasat, daca are miza de cel putin 10 ron, este live, pre-meci, loto sau virtual. Banii sunt acordati ca bani bonus si trebuie rulati pentru a putea fi retrasi. Daca rulajul se face la pariuri, bonusul trebuie pariat de 5 ori. In cazul rulajului la pariuri, participa pariurile simple cu cota minima 1,50 si cele combinate cu fiecare combinatie avand cota peste 1,50. Celelalte cerinte ale bonusului de bun venit le gasiti in Termenii si conditiile ofertei.

Promotii principale

Superbet pregateste in fiecare zi o selectie de pariuri cu cote marite sau cu pariuri speciale.

 • Pariuri speciale – se ofera pariuri antepost pentru evenimente sportive, pariuri pe marcatori la fotbal, pariuri pe duble greseli la tenis sau pase decisive la hochei.
 • Super Cota – pariuri din oferta zilnica la cote marite. Le gasiti pe coloana din stanga paginii de Sport.
 • Super Extra – Meciuri din oferta curenta cu cote marite pe piata rezultat final ce trebuie combinate cu alte 5 selectii cu cota minima 1,10.
 • Super 6 – bilet fix cu 6 evenimente echilibrate pentru care se acorda cota 2,80 pentru selectiile pe piata rezultat final (1×2).

Optiuni de pariere si acoperire sportiva

Oferta de pariuri pre-meci si live a agentiei de pariuri Superbet.ro este una diversificata, bogata, dar nu extraordinara, asa cum se intampla la majoritatea caselor care se axeaza pe agentiile terestre. La Superbet gasim oferte de pariuri din 8 sporturi, din sporturi virtuale, curse de caini si de cai. La partidele din fotbal gasim peste 100 de variante de pariere, iar la celelalte sporturi un numar decent de variante.

Cotele oferite de acest operator sunt printre cele mai mari. Pentru unele partide agentia afiseaza cele mai mari cote pe piata ,,rezultat final”. In schimb pentru pariurile de tip ,,peste/sub” cotele sunt ceva mai mici.

Superbet iese in evidenta in privinta pariurilor live pe evenimentele din campionatele romanesti de handbal, volei si baschet, evenimente pe care le regasim in Sectiunea Live la foarte putine case de pariuri online. Tot la Superbet se poate paria pe cele mai populare loterii din lume: Win for Life, Grecia Kino, Euro Millions, loteriile nationale din Spania, Ungaria, Italia, Singapore, dar si la loteria virtuala Lucky Six disponibila si in agentiile terestre.

O atractie pentru pariori sunt si pariurile speciale oferite zilnic din fotbal, tenis sau baschet, cele antepost dar si cele din alte domenii cum ar fi politica si divertismentul.

BONUS: 100% până la 250RON
Pariază acum

Interfata si biletul de pariuri

Interfata este una agreabila, dar mi se pare greoaie la utilizare. Unii utilizatori au reclamat faptul ca platforma nu este una tocmai stabila. Alti utilizatori se plang de faptul ca platforma live se blocheaza destul de des.

In ceea ce priveste alegerea selectiilor, aceasta poate sa fie destul de groaie daca nu esti un parior Superbet. Pentru a reusi sa plasezi pariuri trebuie sa te familiarizezi cu optiunile de pariere de pe site. In schimb evenimentele pot fi gasite destul de usor folosind optiunea de cautare aflata in coltul din stanga sus al paginii Sport.

Pentru a plasa un bilet simplu, trebuie selectate pariurile dorite, dai click pe tab-ul ,,SIMPLU” adaugi miza si apesi butonul ,,PARIAZA ACUM”. Daca vrei sa plasezi un bilet in sistem, dupa ce ai selectat pariurile dorite, apesi pe tab-ul ,,COMBINAT”, alegi sistemul de joc, introduci miza totala si apesi pe ,,PARIAZA ACUM”. Daca alegi baze pe biletul combinat, apesi pe litera ,,F” din dreptul acestora.

Disponibilitate pe mobil

Superbet nu ofera o aplicatie de mobil, dar site-ul este optimizat pentru a fi accesat de pe dispozitive mobile. Au fost reclamate si aici dificultati in utilizarea device-urilor mobile, asa incat se recomanda testarea site-ului inainte de hotara daca pariezi sau nu de pe acestea.

Transmisiuni Live

Serviciul de Live Streaming este disponibil de o scurta durata de timp si ofera transmisii din fotbal, baschet, tenis si volei. Conform declaratiilor staff-ului, agentia pune la dispozitia clientilor peste 17.000 de transmisiuni live anual.

Pentru a putea beneficia de acest serviciu, jucatorul trebuie sa aiba cel putin 10 ron in contul de pariuri. Evenimentele pentru care se ofera trasmisiuni live sunt usor de recunoscut fiind insotite de un buton ,,STREAM”.

 Chiar daca acest serviciu nu este la nivelul caselor de pariuri online de top, el este de apreciat, deoarece sunt case de pariuri bine cotate in mediul online care nu pun la dispozitia clientilor transmisiuni sportive.

Suport tehnic

Serviciul de suport clienti are si el sincope in functionare, ca de altfel intreaga platforma. Clientii Superbet au mai multe metode de a lua legatura cu staff-ul sau operatorii:

 • Live Chat – daca in mod obisnuit functioneaza cu intarziere, cand este vorba de inregistrare sau de asistare la depunere acesta este prompt.
 • Email – la adresa suport@superbet.ro
 • WhatsApp – la numarul 0725 154 154.
 • Telefon la numarul 1226, serviciu disponibil non-stop, cu tarif de 0,2 euro pe minut plus TVA. Numarul este apelabil din retelele Telekom, Orange si Vodafone.

Concluzii

Desi platforma Superbet nu este inca la un nivel multumitor, sunt multi jucatori din agentiile stradale ale acestei companii care vor alege probabil aceasta platforma atunci cand se vor hotara sa parieze de acasa. Asta in primul rand pentru ca sunt obisnuiti cu variantele de pariere oferite de aceasta casa, pentru posibilitatea de depunere si retragere fara comision de la agentiile stradale, pentru serviciul de live streaming dar si pentru cotele marite oferite zilnic.

Unii dintre jucatori vor alege aceasta platforma online si pentru posibilitatea de a verifica biletele puse la agentiile terestre din confortul propriei case.

 Atunci cand Superbet va reusi sa stabilizeze platforma, sa imbunatateasca serviciul de streaming live si va dezvolta o aplicatie proprie pentru dispozitivele mobile, va fi o alternativa viabila pentru toti pariorii din Romania.

BONUS: 100% până la 250RON
Pariază acum
Încasează 250RON