Cum te inregistrezi la Superbet pas cu pas

Daca cauti un ghid cum sa te inscrii la Superbet pariuri online, ai ajuns in locul potrivit. Noi iti vom explica pas cu pas cum iti poti deschide un cont la Superbet, fiecare joci la pariuri sau la pacanele.

Oamenii sunt interesati si de:

Cum faci cont la Superbet

In acest ghid veti vedea cum arata procesul de inregistrare de la Superbet pariuri online si ce trebuie sa completati, sunt practic datele personale care vor ramane in siguranta pe Superbet. Avem de completat evident adresa de mail, numele complet, adresa, numar de telefon si CNP pe langa cateva date adiacente.

Pasul 1: Click pe butonul de inregistrare de pe platforma Superbet

Pentru a ajunge pe Superbet trebuie sa dai CLICK AICI, iar mai apoi din pagina speciala sa cauti butonul de „inregistrare”.

Cum sa faci cont la Superbet

Pasul 2: Completeaza formularul de inscriere cu datele personale

Trebuie sa completezi doar cele mai importante date, de la adresa, nume, prenume, CNP, nr. de telefon si sa alegi un username si o parola. Nu uita sa bifezi T&C din partea dreapta. Dupa ce ai terminat ca click pe butonul „Inregistrare”.

Inregistrare Superbet

Pasul 3: Contul tau este aproape gata, verifica adresa de mail

Contul tau este deja facut nu ramane decat sa iti verifici adresa de mail, pentru a confirma ca tu esti detinatorul acelei adrese de mail.

Cont Superbet

Pasul 4: Verifica contul

La final trebuie sa iti verifici contul, adica sa incarci documentele personale. Mai exact o poza cu buletinul. Din contul tau cauta sectiunea „Incarcare documente” si ma apoi „trimite pentru verificare”.

Cum deschizi cont la Superbet

Pachet de bun venit de 500 RON
Pariază acum