Sirius - Malmo. Oaspeții pot profita de forma slabă a gazdelor.

Campionatul Suediei oferă o nouă rundă de spectacol cu câteva partide destul de interesante. Ziua de sâmbătă se deschide cu jocul dintre Sirius și Malmo programat de la ora 14:00 pe Studenternas IP. Cele două formații se află relativ în aceeași zonă a clasamentului, dar oaspeții reprezentând de departe echipa mai bună dacă ne raportăm la ultimele jocuri și la faptul că Malmo este o fostă campioană în timp ce Sirius se zbate să urce an de an și să rămână în această ligă.

Sirius antrenat de Kim Bergrstrand realizează poate unul din cele mai slabe sezoane de când este la această formație. Sirius a încercat pe cât posibil să repete an de an performanțele sau chiar să le depășească, dar anul acesta lucrurile se prezintă extrem de anapodă pentru Bergrstrand și coechipierii săi. Cu doar 5 puncte după primele 11, Sirius are mari nevoie în clasament, clasându-se pe ultima poziție și având mari șanse să se lupte pentru retrogradare dacă nu va sosi o schimbare totală. După amicalul disputat contra lui Hammarby în care au crezut că încep să își revină câștigând cu 2-1, la nici câteva zile vine înfrângerea în fața lui Sundsvall cu 1-3. Lucrurile trebuie să se îndrepte deoarece retrogradarea este foarte aproape de Kim Bergstrand.

Malmo este poate la cel mai slab start de sezon din întreaga sa carieră, în majoritatea start-urilor aceasta reușind să acumuleze puncte importante care să o claseze pe primele poziții. În acest an lucrurile stau complet diferit. Malmo, echipa lui Uwe Rosler, se află pe locul 10 cu 15 puncte acumulate în cele 11 partide pe care le-au disputat până acum. Golaverajul este unul destul de slab, 15 goluri marcate și 18 primite, procentaj care arată problemele din cadrul defensivei, dar și a ofensivei care cu siguranță nu profită de întregile ocazii. Ultimele jocuri disputate în campionat, Dalkurd și Hacken nu au reușit să răpună formația lui Rosler, sperând ca și din această deplasare să se întoarcă cu punct sau puncte.

Cred că cel mai bun pronostic care se poate oferi în cadrul acestei partide este cel pe goluri, minin 3 fiind suficiente să ne asigure un profit frumos. Sunt sigur că atât Malmo cât și Sirius vor forța pe cât pot în parte pentru a cuceri toate punctele. Acestea trei pot fi vitale pentru una dintre el mai ales că zona retrogradării este planul de bătaie dintre cele două formații.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș