Ostersunds - Hacken: Opt goluri au inscris gazdele in ultimele doua meciuri

Sambata, 26 mai, de la ora 19:00, Ostersunds si Hacken se vor duela intr-un meci programat in runda cu numarul 11 din Allsvenskan. Partida are loc pe “Jamkraft Arena”.

Ostersunds a inceput o idee mai greu sezon, dar treptat si-a revenit la forma ei normala, reusind ca in ultimele cinci etape sa-si treaca in cont trei victorii spectaculoase, o remiza si o infrangere. De asemenea, in etapa anterioara a evoluat din nou, acasa, unde, la mijlocul acestei saptamani, a dispus cu 5-2 de Sirius, aratandu-si clar suprematia fata de echipele ce se vor lupta in a doua jumatate a clasamentului. Ofensiva a devenit crucial si cu timpul a ajuns sa inscrie o multime de goluri, opt dintre ele in ultimele doua confruntari, dispute pe care a reusit sa le castige, urcand pe locul 8, cu 14 puncte, cu opt lungimi fata de Norrkoping, echipa ce se afla in prezent pe locul al treilea, ultimul ce isi asigura prezenta intr-o cupa europeana.

Hacken este si ea o echipa de mijlocul clasamentului, acum este chiar colega de clasament cu adversara din acest meci, ocupand locul 7, cu 15 puncte, avand si un golaveraj ceva mai bun, +7. TOtusi, spre deosebire de Ostersunds, “galben-negrii’’ n-au dus-o prea bine in ultimele doua confruntari, meciuri care au venit la pachet cu un singur punct si acela dupa remiza din runda anterioara, 1-1 cu AIK Stockholm. Inca neinvinsa pe teren propriu, Hacken intampina mari deficultati in a lega doua jocuri pozitive, atunci cand este echipa vizitatoare. Astfel, de-a lungul celor patru asemenea intalniri, a reusit sa-si treaca in cont patru puncte, dar mai mult decat atat, are un golaveraj negativ, ceea ce confirma faptul este o echipa care supravietuieste in Allsvenskan, exclusiv rezultatelor de acasa.

Teoretic, meciul trebuie sa fie unul spectaculos, deoarece Ostersunds a inceput sa puna probleme serioase in ofensiva, dar in acelasi timp, greseste foarte mult si asta din cauza ca se concentreaza prea mult pe faza de atac. Per total sunt echipe care inscriu, insa, faptul Hacken ramane datoarea la capitolul deplasari, ma obliga, intr-o oarecare masura, sa-mi indrept atentia spre un succes al gazdelor.

Pronosticuri Niedercorn - Ufa