Orebro - Malmo. Luptă la mijlocul clasamentului.

Runda cu numărul 14 din campionatul suedez debutează în acest început de weekend cu câteva partide ce cu siguranță vor crea un spectacol frumos pe care să îl redea iubitorilor de fotbal. Una dintre aceste partide este cea dintre Orebro și Malmo, duel ce se va disputa de la ora 17:00 pe Behrn Arena. Cele două echipe se află una în spatele celeilalte fix la jumătatea clasamentului, iar un rezultat pozitiv le poate apropia pe una dintre ele de locurile de cupă europeană.
Orebro malmo

Orebro, gazda acestei dispute, pornește la casele de pariuri cu a doua șansă deși va avea de partea sa publicul, echipa nu deține aceeași valoare din punct de vedere al lotului în comparație cu adversara din această după-amiază. Echipa condusă de la margine de Kjall traversează o perioadă destul de dificil dacă stăm să privim la forma acestei formații. Orebro a pierdut ultimele două jocuri contra celor de la Goteborg, scor 0-2, și Elfsborg, scor 1-2, ajungând în a doua jumătate a clasamentului și având șanse mari să cadă și mai jos dacă lucrurile nu se vor rezolva rapid. Jocul prestat de băieții lui Kjall este destul de dur, cartonașul roșu din etapa trecută anulând orice speranță de victorie. Deși sunt motivați la fiecare meci, aceștia nu îndeplinesc toate regulile tactice ale antrenorului suedez, comițând erori grave în zona defensivă pe care adversarul știe să le fructifice.

Malmo, oaspetele acestei runde, vine pe Behrn Arena cu gândul să obțină toate cele trei puncte deoarece are mare nevoie pentru a urca mai sus în clasament. Formația condusă de pe bancă de germanul Rosler are o serie impresionantă de 4 jocuri fără înfrângere care cu siguranță o vor menține și după disputarea partidei din această după-amiază. Rosenborg se află în mare formă, acesta aducând punctul de săptămâna trecută obținut pe teren propriu contra celor de la Ostersunds. Poate un lucru mai puțin bun este faptul că albaștrii au reușit doar două victorii în acest sezon în deplasare, una chiar acum două runde, fiind destul de improbabil că se vor trezi cu încă 3 puncte în buzunar dacă stăm să privim la ziua de marți în care vor avea duel în calificările pentru grupele UCL.

Oaspeții cred că vor menaja o parte din fotbaliști deoarece săptămâna viitoare se deplasează în Gruia pentru meciul tur în compania celor de la CFR Cluj în calificările din UCL. Astfel că, Orebro are mari șanse alături de suporteri să depășească această situație dificilă, dar cred totuși că albaștrii nu vor pleca învinși, având o experiență în plus în astfel de momente, cel mai indicat pronostic fiind cel pe egal, ori la pauză ori la final.

Pronosticuri Leverkusen - Mainz