Norrkoping - Hacken. Se anunță o partidă spectaculoasă.

Duminica aceasta ne oferă runda cu numărul 13 din campionatul suedez acolo unde vom putea asista la câteva partide extrem de interesante. Una dintre acestea este cea dintre Norrkoping și Hacken programată de la ora 15:00 pe Östgötaporten. Cele două formații se luptă pentru cupele europene, iar cu siguranță acest lucru le va motiva pe ambele să dea totul pentru a câștiga, spectacolul având mari șanse să existe.

Norrkoping, gazda acestei dispute, pleacă la casele de pariuri cu un ușor avantaj fiind favorită grazie terenului propriu și a faptului că se află pe o poziție mai bună în clasament. Echipa condusă de la margine de Jens Gustafsson se clasează pe locul 3 în campionatul suedez având după 12 runde un număr de 24 de puncte obținute. Cu 7 victorii 3 egaluri și 2 înfrângeri, Norrkoping are toate șansele să se numere printre echipele care se vor bate cu siguranță la cupele europene și titlu. În ultimele 5 jocuri aceasta a reușit să nu piardă niciun meci înscriind de numai puțin de 11 ori și primind 6 goluri, un procentaj ce o caracterizează ca o echipă de totul sau nimic. Cu o astfel de atitudine pot câștiga fără probleme, dar implicit să piardă cu mare ușurință.

Hacken, oaspetele acestei partide, se deplasează pe Östgötaporten cu gândul să obțină toate cele trei puncte. Echipa din Goteborg pornește la casele de pariuri cu șansa a doua grazie faptului că nu va avea terenul propriu de partea lor, dar și pentru că va avea în față un adversar extrem de dificil dacă stăm să ne raportăm la poziția din clasament. Echipa condusă de la margine de Andreas Alm se clasează pe locul 9 cu 18 puncte fiind la 6 distanță de cea cu care se va duela în această după amiază. Hacken a reușit să obțină numai puțin de 7 puncte din ultimele 15 puse în joc, un procentaj destul de slab. Cu 19 goluri marcate și doar 11 primite, Hacken se poate număra printre formațiile care deși se află la jumătatea clasamentului dețin o apărare demnă de primele locuri, un plus care cu siguranță poate fi decisiv în acest meci.

Gazdele nu dețin o cotă demnă de o victorie clară, numai 2.16 pentru Norrkoping, dar acest lucru este irelevant dacă privim la forma de moment a acesteia. Totuși, sunt de părere că Hacken va avea un cuvânt de spus în acest joc, iar faptul că cele două echipe se completează din punct de vedere ofensiv și defensiv, cred că vom avea parte de un meci cu goluri în ambele porți, cota fiind excelentă.

Pronosticuri AEK Larnaca - Sturm Graz