Kalmar - Djurgarden. Formă de vis pentru oaspeți.

Duminica aceasta ne oferă runda cu numărul 13 din campionatul suedez acolo unde vom putea asista la câteva partide extrem de interesante. Una dintre acestea este cea dintre Kalmar și Djurgarden programată de la ora 15:00 pe Guldfågeln Arena. Cele două formații se luptă pentru cupele europene, iar cu siguranță acest lucru le va motiva pe ambele să dea totul pentru a câștiga, spectacolul având mari șanse să existe.

Kalmar, gazda acestei dispute, pleacă la casele de pariuri cu un ușor avantaj fiind favorită grazie terenului propriu și a faptului că se află pe o poziție mai bună în clasament. Echipa condusă de la margine de Nanne Bergstrand se clasează pe locul 6 în campionatul suedez având după 12 runde un număr de 20 de puncte obținute. Cu 6 victorii 2 egaluri și 4 înfrângeri, Kalmar se zbate să se numere printre echipele care se bat la cupele europene, titlul fiind totuși destul de departe. În ultimele 5 jocuri aceasta a reușit să obțină doar 7 puncte din cele 15 puse în joc, iar acest lucru nu are să fie tocmai bine pentru clubul lui Bergstrand. Deși a reușit să marcheze cca 9 goluri, apărarea este la un nivel mediocru, fiind totuși nevoie de o rezistență mai mare pe zona defensivă pentru a reuși să cucerească și puncte.

Djurgarden, oaspetele acestei partide, se deplasează pe Guldfågeln Arena cu gândul să obțină toate cele trei puncte. Echipa din Stockholm pornește la casele de pariuri cu șansa a doua din cauza faptului că nu va avea terenul propriu de partea lor, dar și pentru că va avea în față un care se apropie ca valoare. Echipa condusă de la margine de turcul Özcan Melkemichel se clasează pe locul 4 cu 21 puncte fiind 3 puncte de cupele europene. Djurgarden a reușit să înregistreze nu mai puțin de 4 victorii și un egal în ultimele 5 jocuri, înscriind de 12 ori și primind doar 3 goluri, un procentaj ce o clasifică ca fiind cea mai bună formație în această perioadă. Cu 20 de goluri marcate și doar 12 primite, Djurgarden se poate număra printre formațiile care a găsit echilibrul între apărare și atac, comunicare care dacă funcționează o poate propulsa pe formația antrenorului turc aproape de lider.

Cele două formații au cote cât de cât echilibrate la casele de pariuri astfel că este destul de dificil de anticipat câștigătoarea acestei confruntări. Voi merge pe ultimele jocuri disputate, iar Djurgarden are câștig de cauză. Totuși, Kalmar a reușit să primească doar 2 goluri pe teren propriu, în timp ce echipa lui Ozcan a marcat numai puțin de 11 ori pe teren străin. Cu siguranță vom asista la un meci în care cea care va marca prima, va reuși în cele din urmă să și câștige.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș