Aik Stockholm - Ostersunds: "Galben-negrii" au castigat toate meciurile de acasa

Luni, 14 mai, de la ora 20:00, pe “Friends Arena” avem disputa dintre AIK Stockholm si Ostersunds, duel din etapa cu numarul 20:00 din Allsvenskan.

AIK Stockholm a inceput sa aiba probleme cu accidentarile, iar in meciul de luni seara vor absenta mai multi jucatori, printre care Ekstrand si Lundstrom. Neinvinsa pana in acest moment, formatia din capitala Suediei ocupa locul al doilea in Allsvenskan, cu 18 puncte, avand de recuperat patru lungmi fata de Hammarby, echipa care conduce liga in acest moment. In acelasi timp, AIK Stockholm este si echipa care a incasat cele mai putine goluri. Cu patru reusite, ‘’galben-negrii’’ revin pe teren propriu, locul unde pana acum au luat maximum de puncte in aceste confruntari. Mai mult decat atat, AIK in fata propriilor suporteri nici nu a luat gol, fiind singura formatia care a teminat fara ca adversarii intalniti sa trimita mingea in poarta

Ostersunds ne-a ramas tuturor in memorie dupa parcursul bun din editia aceasta de Europa League, cand a fost cu greu eliminata de Arsenal, in primavara europeana, ceea ce este o performanta pentru o formatie ce provine din Allsvenskan. Dupa aproape o jumatate din tur, ocupa un dezamagitor loc 11, cu sapte puncte, avand -3 in dreptul golaverajului, ceea ce arata vulnerabilitatea echipei in plan defensiv. De asemenea, Ostersunds in runda anterioara a clacat din nou, 0-2 cu Norrkoping, intr-un meci pe care l-a disputat pe teren propriu, dar este oarecum usor de explicat. In deplasare a facut meciuri bune, dupa trei asemenea dispute a impartit in mod egal rezultatele, acumuland patru puncte.

Forta celor de la AIK in disputele de pe teren propriu este incontestabila, iesind in relief cu cele patru victorii consecutive pe care le-a obtinut. Prestatia de pana acum a vicecampioanei Allsvenskan ma face sa cred ca are capacitatea de a castiga din nou, in fata unui Ostersunds extrem de accesibil. Oaspetii au mari probleme pe faza defensiva, fiind fix ce-si doresc atacantii celor de la AIK Stockholm.

Pronosticuri Niedercorn - Ufa