AIK Stockholm - Norrkoping: Nabil Bahoui este pregatit sa inscrie din nou pe teren propriu

Sambata, de la ora 17:00, AIK Stockholm si Norrkoping isi vor masura fortele intr-un duel programat sa aiba loc pe “Friends Arena”, in etapa cu numarul 11 din Allsvenskan.

AIK Stockholm este din nou favorita intr-un meci de pe teren propriu, decizia corecta din partea bookmakerilor, avand in vedere ca “Friends Arena” este teren minat pentru adversari. “Galben-negrii” ar putea trece pe primul loc dupa aceasta etapa, avand in vedere ca intre ea si prima pozitie sunt doua lungimi, ce se pot anula printr-un singur rezultat bun. Mai mult, AIK Stockholm este sunta echipa inca neinvinsa, iar dupa 11 jocuri, si-a trecut in cont sase victorii si alte cinci rezultate de egalitate. Defensiva este punctul forte a acesteia, in tot acest timp are o medie de 1 gol primit la doua etape, insa, pe teren propriu a luat unul singur.

Norrkoping a inceput si ea ca din tun, reusind ca pe teren propriu sa evolueze aproape fara greseala, drept pentru care a si urcat pe locul al treilea, datorita celor 22 de puncte, cu trei mai putine decat Hammarby, liderul la zi din Allsvenskan. Forma de moment este una excelenta, ceea ce ii ofera speranta ca poate fi prima echipa ce o invinge pe AIK, dat fiind faptul ca a reusit sa castige ultimele patru confruntari, meciuri in care a intalnit echipe din toate sferele clasamentului. mai mult decat atat, intr-o singura partida dintre acestea, a si luat goluri, ceea ce este usor de explicat, avand si ea o defensiva buna, a doua dintre toate participantele.

AIK Stockholm stie foarte bine sa-si concretizeze avantajul atunci cand joaca pe teren propriu, iar asta s-a vazut si in disputele directe cu Norrkoping, reusind de peste patru ani sa stea neinvinsa de patru ani. mergane pe aceeasi linie, inclin sa asistam la un nou meci controlat de gazde, contrar formei bune prin care trece si Norrkoping, insa, “galben-negrii” si-au aratat suprematia si in editiile precedente.

Pronosticuri HJK - O.Ljubljana