Zlatan face senzatie inca de la primul meci in Major League Soccer!


“Dubla” pentru Zlatan la primul sau meci in Major League Soccer

Sursa foto: dailymail.co.uk

Sambata a avut loc cel mai nou derby in Major League Soccer, Los Angeles Galaxy a intalnit-o pe Los Angeles FC, intr-un meci in care s-au dat sapte goluri.

Los Angeles Galaxy a confirmat de cateva zile ca a semnat cu Zlatan Ibrahimovic, atacantul in varsta de 36 de ani venind de la Manchester United, echipa pentru care nu a mai evoluat de la sfarsitul lunii decembrie, din cauza unei accidentari. Transferat inca din pauza de iarna de la gigantul fotbalului englez, de catre presa de profil din toata lumea suedez ramane unul dintre cei mai buni atacanti in activitate din fotbalul mondial, aspect pe care a tinut sa-l demonstreze si pe continentul nord-american.

Venind dupa o perioada indelungata in care a fost accidentat si inca nefamiliarizat cu fotbalul din Statele United ale Americii, Zlatan Ibrahimovic a inceput derby-ul orasului Los Angeles din postura de rezerva. In lipsa de idei si avand nevoie sa revina pe tabela, tehnician german al celor de la Galaxy, Siegfried Schmid, l-a trimis pe suedez in teren inca din minutul 71, cand tabela arata 1-3 in favoarea celor de la Los Angeles FC. Dupa doar doua minute, Pontius a fost servit excelent de Boateng si sase minute mai tarziu, Zlatan inscria si el, restabilind egalitatea.

M-am simtit ca si cum am jucat 40 de jocuri in aceste 20 de minute. Nu am mai jucat de foarte mult timp si asta s-a vazut inca de la primul sprint, deoarece am respirat foarte greoi. Am avut suficienta adrenalina pentru a juca, dar a fost un singur meci, a spus Zlatan conform lagalaxy.com

Acelasi Ibrahimovic iesea la rampa in primul minut al prelungirilor, cand a fost servit excelent de Ashley Cole, marcand al doilea sau gol in cele 19 minute de stat pe teren si aducand victoria echipei sale. Los Angeles  Galaxy a invins-o cu 4-3 pe Los Angeles FC si ocupa locul al treilea in Conferinta de Vest, cu 7 puncte, dupa patru etape.