Știri

Ziua 3 la Euro 2024 - S-a inregistrat prima remiza

În cel de-al doilea meci al zilei 3 de la Euro 2024 am avut parte de primul rezultat de egalitate. În Grupa C, Slovenia i-a ținut piept Danemarcei într-un meci care s-a încheiat 1-1. Iată momentele cheie ale duelului:


Slovenia - Danemarca a plecat cu formația nordică ca favorită conform cotelor, dar uneori lucrurile nu sunt așa cum cred specialiștii. Un astfel de exemplu am putut urmări în meciul de la Stuttgart, acolo unde 54.000 de spectatori s-au înghesuit să urmărească la treabă cele două naționale. Primul gol a picat relativ repede, în minutul 17, atunci când Christian Eriksen a șutat dintr-o pasă venită de la Jonas Wind și l-a învins pe portarul Sloveniei. 0-1 a fost scorul pauzei.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Probabil certați de selecționerul Kek Matjaz, jucătorii sloveni au intrat mai hotărâți de la cabine și deciși să lase o impresie bună. Aceștia și-au creat 10 ocazii de gol, însă abia în minutul 77 a venit și egalarea. Atunci, Erik Janza a reușit să înscrie datorită unei devieri de balon. 1-1 a fost scorul, acela fiind și rezultatul final. Cu această ocazie s-a înregistrat și primul rezultat de egalitate de la Euro 2024.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri