Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Vegas Golden Knights și Florida Panthers vor juca finala NHL 2022/23

Considerat cel mai puternic campionat din hochei, NHL 2022/23 este foarte aproape de încheiere. Duminică, ora 03:00, ora României debutează finala dintre Vegas Golden Knights și Florida Panthers.

Superbet pariuri deja a luat act de finală și oferă cote pentru meciul 1. Se joacă după sistemul cel mai bun din șapte meciuri, iar în meciul de duminică Vegas Golden Knights are cotă 2.25 să câștige, egalul este cotat cu 4.40 și victoria Floridei Panthers are cotă 2.70.

Golden Vegas Knights este câștigătoarea Conferinței de Vest, după ce a trecut cu scorul de 4-2 la general de Dellas Stars. Au fost șase meciuri unde favorita numărul 1 a început cu o victorie după prelungiri și a încheiat cu un succes răsunător în deplasare, scor 6-0. Jack Eichel este omul care din compartimentul ofensiv care și-a adus contribuția de cele mai multe ori în acest sezon. În 84 de meciuri jucate în sezonul regular NHL și alte 17 în play-off, atacantul în vârstă de 26 de ani a marcat 39 de goluri și a fost pasator decisiv la alte 63 de goluri.

Florida Panthers a avut parte de un sezon pe care o să-l țină minte mult și bine. S-a văzut că este hotărâtă în momentul în care a ajuns în finala Conferințe de Est unde a jucat împotriva Carolines Hurricanes. 4-0 a fost scorul la general, cu victoria decisivă chiar pe terenul propriu. Matthew Tkachuk a înscris golul victoriei cu cinci secunde înainte de final. Același jucător american a contribuit la 21 de goluri înscrise de echipa lui în acest play-off.