Știri

Uruguay elimina Brazilia de la Copa America

Naționala de fotbal a Uruguayului a trecut la penalty-uri de Brazilia, după scorul pe întreg parcursul partide s-a menținut 0-0 (4-2 după penalty-uri) și a obținut biletele pentru semifinalele Copa America.


Cu o mare experiență în ceea ce privește câștigarea Copa America, Uruguay nu a avut frică de Brazilia în meciul din sferturile de finală și asta s-a văzut și prin jocul pe care l-a prestat. Deși a avut o posesie mai mică (42%), nu a dat înapoi de la a încerca naționala braziliană în mai multe rânduri. 0-0 a fost scorul meciului, iar cele două formații au fost nevoite să treacă la executarea loviturilor de departajare.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Primul care a deschis balul a fost Valverde, jucător care a și transformat penalty-ul, la fel ca Bentancur, de Arrascaeta și Ugarte. În schimb, Gimenez a ratat lovitura din cea de-a patra serie, însă înaintea lui a ratat brazilianul Douglas Luiz. Militao a fost și el cel de-al doilea jucător care a ratat penalty-ul, în timp ce Pereira și Martinelli au marcat pentru Brazilia, dar nu a fost suficient. 0-0 (4-2 după penalty-uri) a adus calificarea Uruguayului în semifinalele Copa America 2024.

Uruguay - Columbia se va juca pe 11 iulie 2024, de la ora 03:00, ora României. Întâlnirea este programată pe un stadion de 74.500 de locuri. Charlotte este zona unde se află Bank of America Stadium.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri