Știri

Ungaria vs Elvetia - Euro 2024 - Cote la pariuri

Sâmbătă, 15 iunie 2024, de la ora 16:00, Ungaria și Elveția urmează să se dueleze într-un meci de foc al Grupei A. Victoria este importantă în economia calificării, cu atât mai mult când urmează și meciurile lor contra Germaniei. Bineînțeles, casele de pariuri nu trec ușor cu vederea un asemenea eveniment și vin cu o serie de cote interesante.

Credit pentru Getty Images

Ungaria și Elveția sunt echipele care pot lupta cu Germania cu un loc în optimile de finală. Avantajul acestei ediții este că patru din cele șase echipe care se clasează pe locul al treilea în grupele Euro 2024 vor merge în optimile de finală. Cu alte cuvinte, o victorie poate fi suficientă pentru a ajunge în fazele direct eliminatorii, ceea ce face și mai interes duelul de la Koln. Elveția este favorită, are cotă 2.18 pentru a câștiga jocul, cota fiind oferită de Unibet.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Din 1981 nu a mai reușit Ungaria să învingă Elveția, indiferent unde s-au duelat cele două echipe. Totuși, dacă maghiarii se vor impune, atunci cine pariază pe succesul lor va pleca acasă cu un câștig de 3,65 ori mai mare decât miza pariată.

Ungaria - Elveția: Ce spun cei doi antrenori

Cred că jucătorii mei se vor ridica la nivelul așteptărilor. Euro2024 este un turneu pe care îl urmărește toată lumea. Acestea nu sunt meciuri de pregătire. Jucăm cu presiune și nu este loc de greșeală, dar este important să fim concentrați asupra ceea ce trebuie să facem – a declarat selecționerul Marco Rossi

Jucăm într-o grupă puternică. Ungurii au arătat recent cât sunt de pregătiți să se impună și în fața noastră. Ne-am creat nenumărate ocazii de gol în calificări, dar nu au fost suficiente. Avem un plan pe care l-am gândit. Elveția este o echipă curajoasă și mereu găsește jucători pe care să se bazeze – a spus selecționerul Elveției Murat Yakin

Germania a obținut deja primele 3 puncte

În aceeași Grupă A, Germania a reușit vineri seara să treacă cu scorul de 5-1 de Scoția și astfel a obținut primele trei puncte. Ungaria sau Elveția, cine va câștiga meciul 2 din cadrul Grupei A?


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri