Știri

Umilinta totala pentru Scotia la primul meci de la Euro 2024

Germania a debutat cu dreptul la Euro2024, totul după ce a reușit să se impună la pasîn meciul inaugural susținut în compania Scoției. Cărțile erau deja jucate după prima repriză, iar scorul final a fost 5-1 în favoarea gazdelor.


Germania a confirmat statutul de favorită pe care l-a primit din partea specialiștilor, iar la pauza meciului cu Scoția conducea deja cu scorul de 3-0 și avea un om în plus. Florian Wirtz (Leverkusen) a reușit să înscrie primul gol în meciuri Euro 2024. Jucătorul campioanei Germaniei a deschis scorul în minutul 10, servit excelent de Joshua Kimmich. Jamal Musiala a mărit avantajul Mannschaft-ului în minutul 19, în timp ce Kei Havertz a transformat penalty-ul acordat în urma deciziei VAR și a stabilit scorul pauzei.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Scoția a rămas în 10 oameni în urma deciziei VAR, Ryan Porteus (Watford) fiind eliminat după o intrare criminală, cu piciorul pe glezna lui Ilkay Gungodan. Germania a continuat să nu-și lase adversarul să respire, iar în minutul 68 a venit rândul lui Niclas Fullkrug (Dortmund). Intrat pe teren în minutul 63, a avut nevoie de patru minute pentru a trimite mingea în poarta apărată de Angus Gunn (Norwich). Același Fullkrug a înscris după doar câteva minute, însă arbitrul a anulat golul după ce a revenit asupra deciziei, deoarece jucătorul german era în offside. Rudiger a înscris și el, dar a făcut-o în proprie poartă și Germania a învins Scoția cu scorul de 5-1 pentru că Emre Can a închis tabela în chiar ultimele momente ale partidei.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri