Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ultimele transferuri ale verii in Serie A 20.06.2022

In fiecare zi se fac transferuri importante in fotbalul mondial, dar exista si echipe mai mici care muta In perioada de mercato. In Serie A se investe masiv in mutari, iar mai jos ai cateva dintre acestea.

Guglielmo Vicario – Un portar de top sau o investie strategica?

In varsta de 25 de ani, Guglielmo Vicario a confirmat la Empoli FC dupa ce a fost dat imprumut de Cagliari Calcio pentru sezonul 2021/2022. Dupa un an a reusit sa impresioneze si sa confirme ca merita sa ramana in Serie A, drept pentru care conducerea lui Empoli a decis sa scoata 8.50 milioane de euro din cont si astfel Vicario sa ramana definitiv in lotul echipei antrenata de Paolo Zanetti.

Statistica spune ca Guglielmo Vicarior a imbracat tricoul lui Empoli in 39 de meciuri. 38 dintre ele au avut loc in Serie A 2021/2022, iar un alt duel s-a disputat in Cupa Italiei.

Serie A – mutari de exceptie in ultimele zile

Mutarea portarului Vicario nu este singura pe care o puteam urmari in ultimele zile, ci in Serie A au mai avut loc evenimente interesante. Unul dintre ele a avut-o in prim plan tot pe Cagliari Calio, cea care s-a despartit si de Giovanni Simeone. Acesta a ales sa mearga la Hellas Verona si nu oricum, ci pentru suma de 10.5 milioane de euro.

Merih Demiral a costat 20 milioane de euro pentru a pleca de la Juventus la Atalanta. Atat a platit “zeita” fotbalului italian, echipa care s-a intarit. Un alt jucator transferat in Serie A a este Agustin Alvarez, cel care a plecat pentru 12.00 milioane de euro de la Penarol (Uruguay) la Sassuolo.