Știri

UEFA a suspendat un jucator albanez si a amendat Croatia dupa meciul Croatia - Albania

Croația și Albania au fost adversare în cadrul rundei cu numărul 2 din Grupa B de la Euro 2024, În urma meciului, UEFA a acordat amenzi și a suspendat un jucător albanez.


Meciul din 19 iunie 2024 dintre Croația și Albania s-a încheiat le egalitate atât în teren, cât și în tribune. 2-2 a fost scorul unei partide care le duce pe cele două naționale pe ultimele două locuri ale Grupei B, cu un punct. Luni vor juca meciurile decisive în urma cărora ar putea obține calificarea în optimile de finală.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
  • Albania - Spania, ora 22:00
  • Croația - Italia, ora 22:00

Din nefericire pentru Mirlind Daku (Daku), acesta nu va putea juca în meciul contra Spaniei din cauza suspendării de două etape pe care a primit-o din partea UEFA. Decizia a fost luată după scandările rasiste la adresa cetățenilor Serbiei. Tot din acest motiv a fost amendată și Croația, deoarece suporterii săi au afișat un banner pe care scria „Serbia este Kosovo”, ceea ce a dus la amenzi cumulate în valoare totală de 28.000 euro pentru Croația. Demersurile forului european au fost făcute ca urmare a plângerii Federației Macedoniei de Nord, vizată și ea de scandările fanilor albanezi și croați.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri