Știri

Turcia castiga greu cu Georgia la Euro 2024

Penultimul meci al primei etape a fazei grupelor de la Euro 2024 le-a adus față în față pe Turcia și Georgia, iar experiența și-a spus cuvântul. Selecționata turcă s-a impus cu greu în fața georgienilor, scorul fiind 3-1, într-un meci al Grupei F.


Montată să obțină un succes categoric, naționala Turciei a încercat să pună stăpânire pe joc încă din primele minute. Bardakci a amenințat primul poarta apărată de Mamardashvili. Ayhan a trecut și el pe lângă deschiderea scorului. Nici apărarea georgiană nu s-a lăsat mai prejos și respins atacurile purtate de adversar, însă la mijlocul primei reprize nu a mai avut replică și a trebuit să se recunoască învinsă. Mulder a deschis scorul, iar două minute mai târziu Turcia a avut gol anulat. 1-1 a fost la pauză, după ce Mikautadze a egalat.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Repriza a doua a început cu noi atacuri purtate de turci, însă au trebuit să aștepte minute bune pentru a trece în avantaj. În minutul 65, Guler a fructificat pasa venită de la Ayhan și a adus-o pe Turcia în avantaj. Finalul de meci a fost unul tensionat, dar până la urmă Turcia a înscris și a închis tabela la 3-1. Rezerva Akturkoglu a punctat în minutul 90+7, după ce a intrat în teren în minutul 85.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri