Știri

Toate calculele care duc Romania in optimile Euro 2024

România a pierdut cu 0-2 meciul împotriva Belgiei, dar datorită rezultatelor înregistrate se află în continuare pe primul loc al Grupei E. Cu toate acestea, pentru a merge în optimi trebuie să obțină anumite rezultate, după cum urmează:


Calificarea României în optimile de finală începe să prindă tot mai mult contur, însă pentru a ajunge în această fază la Euro 2024, selecționata antrenată de Edi Iordănescu trebuie să nu piardă cu Slovacia. Iată scenariile care duc România în optimi:

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

România – Slovacia, victorie România. Este cel mai bun rezultat, deoarece tricolorii ajung la 6 puncte și vor merge în optimi de pe prima sau a doua poziție, depinde cum se încheie și meciul Belgiei cu Ucraina.

România – Slovacia, egalitate. Trimite România în optimi datorită clasării pe locul 2 sau 3, deoarece va avea un golaveraj superior Slovaciei, +1.

România – Slovacia, victorie Slovacia. În cazul acesta, România stă la mâna rezultatelor din celelalte grupe. Primele 4 cele mai bune locuri 3 din grupe duc în optimi. Însă, în eventualitatea unui eșec cu Slovacia, Belgia trebuie să bată Ucraina pentru ca tricolorii să încheie pe 3 în Grupa E.

Egalitate în ambele meciuri ale Grupei E. România va merge în optimi datorită avantajului meciului direct cu Ucraina și a golaverajului superior față de Slovacia.

Cu cine joacă România dacă se califică în optimile Euro 2024

Adversarii naționalei României în optimile de finală ale Euro 2024 diferă în funcție de locul pe care termină la finalul celor trei meciuri din grupe.

România încheie pe 1 în Grupa E. Va juca cu ocupanta locului din una dintre grupele A, B, C sau D.

România încheie pe 2 în Grupa E. Acest scenariu îi vor aduce naționalei lui Edi Iordănescu drept adversar locul 2 din Grupa D, acolo unde Franța și Olanda au câte 4 puncte și Austria are 3 puncte.

România încheie pe 3 în Grupa E. Va juca cu locul 1 din Grupa C, acolo unde Anglia are toate șansele să fie adversar. Albionul are 4 puncte și ocupă primul loc, urmată de Danemarca și Slovenia, ambele cu 2 puncte.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri