Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Superbet este sponsor oficial Liga 1 2022/2023

Sezonul 2022/2023 incepe cu un nou sponsor oficial si acesta este tot din domeniul pariurilor sportive. Drept urmare, eAD si LPF vor face parteneriat cu Superbet.

eAD este detinatorul drepturilor de transmisie si retransmisie a Ligii 1, iar alaturi de LPF vor face parteneriat cu Superbet, unul dintre cei mai importanti operatori de jocuri de noroc din Romania. Cele trei firme si-au unit fortele si au semnat un contract valabil pe urmatorii doi ani, in ideea de a le oferi fanilor tot ce e mai bun.

cfr cluj

Presedintele LPF a tinut sa confirme acest parteneriat si a iesit cu o declaratie care confirma acest parteneriat:

Imi face o deosebita placere sa va salut si sa va multumesc in numele LPF cu ocazia stabilirii acestui parteneriat. Ma bucur ca Superbet cel mai cunoscut brand al industriei in care activeaza s-a alaturat Ligii Profesioniste intr-un parteneriat valabil pe doi ani.”- Gino Iorgulescu.

Liga 1 2022/2023 va fi cea de-a 105-a editie a campionatului Romaniei se va desfasura in sistemul sezon regular, respectiv 30 de etape, cu meciuri tur-retur. Primele sase echipe se vor califica in play-off, in timp ce echipele clasate pe locurile 7-16 vor juca 9 etape in play-out, urmand ca ultimele doua echipe sa retrogradeze direct, iar locurile 7 si 8 din play-out sa  joace baraj in dubla mansa impotriva ocupantelor locurilor 3, respectiv 4 din Liga 2.