Știri

Spania vs Croatia - Euro 2024 - Cote la pariuri

Sâmbătă, 15 iunie 2024, Spania și Croația se vor duela la Berlin, pe Olympiastadion, în cel mai interesant joc al zilei cu numărul 2 de la Euro 2024. Sunt adversare în Grupa B, ambele concurente serioase la o clasare pe primele două locuri, ceea ce se poate observa și după cotele listate de către casele de pariuri.


Triplă campioană europeană de-a lungul istoriei, Spania este finalista din 2020, ceea ce înseamnă că ridică destul de mult ștacheta. Avem așteptări mai mari din partea ei, iar după prestația pe care a avut-o din 2008 și până în prezent, când a terminat de trei ori pe podium, a convins și casele de pariuri să-i ofere o cotă mai bună. Conform Unibet, 1.91 este cota pentru succesul Furiei Roșii în compania Croației.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Nu spune nimeni că va fi un duel ușor pentru spanioli, iar cota de 4.30 pe care o primește Croația pentru a câștiga confruntarea din Grupa B merită încercată. Mai ales când croații vin după trei victorii consecutive în meciuri de pregătire, meciuri în care au marcat de nouă ori. 2-1 cu Portugalia este scorul celui mai recent joc, de la începutul acestei luni. 1.81 este cota pentru minimum trei goluri înscrise în meci, cum s-a întâmplat în patru din precedentele cinci jocuri directe disputate de Spania și Croația.

Războiul declarațiilor - Spania vs Croația – Euro 2024

Jucăm împotriva unei alte echipe puternice, nu va fi ușor. Este un turneu echilibrat, unde joacă cei mai buni jucători din lume și trebuie să jucăm, la cel mai înalt nivel – spune antrenorul Luis de la Fuente.

O să fim la un nivel înalt, o să dăm mare importanță detaliilor. Meciurile mari niciodată nu plictisesc. Suntem aici să facem o figură frumoasă. În anii trecuți, Croația a arătat că este o echipă mare. La ediția trecută am făcut pași mici pentru a ajunge în top, deci urmărim din nou să facem o figură frumoasă, a declarat căpitanul Croației, Luka Modric.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri