Știri

Spania si Anglia vor juca in finala Euro 2024

Spania și Anglia s-au calificat în finala Campionatului European de fotbal 2024, fiind primul lor duel direct din cadrul Euro după o pauză de 28 de ani.


Marți seară, Spania a reușit să treacă de Franța cu scorul de 2-1, același scor care s-a înregistrat și în meciul pe care Anglia l-a disputat împotriva Olandei. În cea de-a doua semifinală, victoria englezilor a venit în prelungiri, datorită golului înscris de rezerva Ollie Watkins. Jucătorul lui Aston Villa a marcat la mai puțin de 15 minute din momentul în care a fost aruncat în cursă și prin reușita din minutul 90+1 a dus-o pe naționala Angliei în a doua finală consecutivă.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

În Olanda - Anglia, scorul a fost deschis de către Olanda, încă din minutul 7, Simons a deschis scorul, însă un penalty acordat în minutul 17 a făcut ca Anglia să egaleze prin Harry Kane. 1-1 a fost și scorul la pauză, iar conform desfășurării partidei cele două se îndreptau spre un rezultat de egalitate. Watkins nu a fost de acord cu lucrul acesta și a adus o victorie dramatică a Angliei.

Spania - Anglia, finala Euro 2024 urmează să aibă loc în data de 14 iulie 2024, de la ora 22:00. Meciul este programat să aibă loc la Berlin, pe Olympiastadium.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri